Zpěvačka Lucie Vondráčková: Vážná operace nohou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Lucie Vondráčková: Vážná operace nohou!

Lucie Vondráčková si teď od pracovních povinností musí odpočinout.
Lucie Vondráčková si teď od pracovních povinností musí odpočinout. (Jakub Ludvík)

PRAHA – Zpěvačka Lucie Vondráčková (29) je po těžké operaci a skončila na invalidním vozíku! Na tom teď bude muset strávit přinejmenším několik měsíců. „Ano, operovali mi obě nohy,“ přiznala exkluzivně deníku Aha! Lucie. „Byla to plánovaná operace. Půl roku dopředu jsem věděla, že musím na operaci, protože jsem měla velké bolesti,“ dodává zpěvačka s tím, že nohy jí vypověděly službu zřejmě kvůli nadměrné zátěži při tanci a sportu.

PRAHA, PETR MACEK, MIROSLAV GRACLÍK – Zpěvačka Lucie Vondráčková (29) je po těžké operaci a skončila na invalidním vozíku! Na tom teď bude muset strávit přinejmenším několik měsíců. „Ano, operovali mi obě nohy,“ přiznala exkluzivně deníku Aha! Lucie. „Byla to plánovaná operace. Půl roku dopředu jsem věděla, že musím na operaci, protože jsem měla velké bolesti,“ dodává zpěvačka s tím, že nohy jí vypověděly službu zřejmě kvůli nadměrné zátěži při tanci a sportu.

„Sportem k trvalé invaliditě. Moc jsem tancovala, a byla to dlouhodobá věc, a vysoké podpatky moje nohy dorazily. Byla jsem jako malá mořská víla, když jsem šla a každý krok mě píchal do chodidla,“ popisuje svůj stav a pomalou chůzi před operací Lucie. Ta před několika týdny podstoupila náročnou operaci v nemocnici Motol, kde jí museli obě nohy operovat. Sama však nechce prozradit, o jaký konkrétní zákrok šlo. Mohlo se jednat o problémy s kyčelními klouby či koleny. Tak či tak, v nemocnici si pobyla deset dnů. „Ani nevím, jak dlouho operace trvala, probudila jsem se až druhý den. Teď jsem sama doma, funguju na vozíku, a na nohy se nesmím vůbec postavit. Do konce září bych neměla moc chodit, natož tancovat. Zda budu vystupovat od října, ještě nevím, nechci nic uspěchat…“ dodává Lucie.Operace prý proběhla perfektně a je ráda, že se podařila. A na své dočasné imobilitě vidí i pozitiva. „Nyní pořád čtu – konečně mám čas na knihy, které jsem si dlouho chtěla přečíst, vynikající je i televize – to je spolu s internetem mé spojení se světem. A taky za mnou chodí kamarádi… Ti mi spolu s rodinou i nakupují,“ říká Lucie. A proč nemarodí u rodičů? „Tam být nemůžu, mají v bytě schody. Když jste na vozíku, začnete přemýšlet úplně jinak a najednou vidíte, jak je to špatné, že nejsou bezbariérové vchody do metra i jinde,“ vysvětluje Lucie, která před operací stihla ještě natočit klip na písničku Skoč si do tý vody.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.