Lucie Bílá v Luhačovicích: Přepadli ji v hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lucie Bílá v Luhačovicích: Přepadli ji v hotelu!

Lucku Bílou agresivní muži pořádně vyděsili.
Lucku Bílou agresivní muži pořádně vyděsili. (Aha! – Marek Pátek, ara)

LUHAČOVICE – Zpěvačka Lucie Bílá (43) zažila na vlastní kůži zápornou stránku popularity. Během týdenního pobytu v lázeňském městečku Luhačovice, kde trávila čas se svou maminkou, byla dokonce terčem teroru fanoušků! Do hotelu dokonce vtrhli dva muži, kteří se rozhodli dostat k Lucii za každou cenu. Vyhrocenou situaci, kdy byla Lucka dvě hodiny zabarikádována ve svém pokoji, nakonec musela řešit hotelová ochranka!

Přestože Lucie Bílá svou práci podle vlastních slov miluje a bere ji jako životní poslání, i na ni je toho někdy prostě příliš. Přesvědčila se o tom během týdenního pobytu v Luhačovicích, kde byla se svojí maminkou. Domů si totiž přivezla hned několik velmi nepříjemných vzpomínek. Všechno přitom zpočátku probíhalo tak nenápadně.

„První dva dny byly klidné. Sice jsem se každých deset kroků zastavovala a podepisovala se, ale nebylo to otravné. Naopak! Se všemi jsem prohodila pár slov a mohla se věnovat svému programu,“ svěřila se jadenáctinásobná Slavice, která ale v tu chvíli ještě netušila, že si na pomoc bude muset zavolat svou kamarádku, ředitelku hotelu Valaška, kde bydlela.

„Třetí den, když jsme šly s maminkou na kolonádu, už to bylo horší. Nejspíš se rozkřiklo, že jsem tady, a najednou jsem byla tou největší atrakcí. Dokonce jsem se dozvěděla, že sem lidé jeli i z několik desítek kilometrů vzdálených vesnic, aby se se mnou viděli. V jednu chvíli jsme tak s maminkou stály před jedním obchodem a nemohly se odtamtud dostat pryč! Kolem nás bylo několik desítek lidí a tlačili se jeden přes druhého. To mi bylo opravdu mizerně. Chtěla jsem utéct, jenže když jsem volala taxík, tak nebyl žádný volný, aby nás osvobodil,“ vypravuje Bílá, která se možná příště schová ve stylu hollywoodských celebrit pod kšiltovku a za obrovské sluneční brýle.

„V tu chvíli jsem věděla, že mě zachrání jen jeden člověk, a to Verunka. Přestože je těhotná, tak pro mě ihned přijela a odvezla mě zpátky do hotelu. V tu chvíli se mi chtělo umřít,“ pokračuje ve vypravování svého zážitku zpěvačka. A to nebylo to zdaleka nejhorší, co Lucii v Luhačovicích potkalo. O pár dnů později se na ni dokonce v hotelu dobývali dva agresivní muži!

Karen MCHITARJAN 13.7.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.