Petr Novotný: Místo Novy bude okupovat Primu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Novotný: Místo Novy bude okupovat Primu!

Velkou popularitu si získal Petr Novotný na Nově svými šílenými převleky. Nova jej ovšem již nechce, a tak se po delší televizní přestávce usídlí na konkurenční Primě.
Velkou popularitu si získal Petr Novotný na Nově svými šílenými převleky. Nova jej ovšem již nechce, a tak se po delší televizní přestávce usídlí na konkurenční Primě. (: TV Nova)

PRAHA – Vše nasvědčuje tomu, že populární těžkotonážní bavič a vypravěč Petr Novotný (58) se s velkou parádou vrátí na televizní obrazovky!

Návrat dinosaurů? Ta Prima se nezdá

Na Primě se schyluje k souboji slavných moderátorů! Pro svůj nový soutěžní pořad 5 proti 5, který se bude od září vysílat každý všední den, Prima oslovila samá bývalá esa konkurenční Novy.

Exmoderátora Novot Petra Novotného (58), Jana Rosáka (58) proslulého moderováním pořadu Riskuj! a Vladimíra Čecha (55), bývalého moderátora soutěže Chcete být milionářem?! Všichni tito dinosauři televizní zábavy totiž o své pravidelné pořady na Nově přišli a Prima se rozhodla využít jejich potenciálu. „Tito pánové jsou vtipní, svižní a seriózní a v zahraničních verzích tohoto pořadu se jim podobné typy moderátorů objevují,“ nepřímo potvrdila jejich možné angažmá mluvčí televize Prima Jana Malíková. To Petr Novotný je sdílnější. „Zkoušky už mám za sebou. Je to geniální soutěž, moc se mi líbí. Moc rád bych to dělal,“ přiznává Novotný svůj zájem o pořad podle populárního zahraničního formátu. A v kuloárech se říká, že právě on je nejžhavějším favoritem na vítěze!

Vše nasvědčuje tomu, že populární těžkotonážní bavič a vypravěč Petr Novotný (58) se s velkou parádou vrátí na televizní obrazovky! Jenže ne na domovské Nově, kde zářil v Novotách či v Dobrotách, nýbrž na konkurenční Primě! Chystá tu totiž dokonce hned dva pořady naráz! Vedle každodenní soutěže 5 proti 5, viz výše, by tu měl rozjet i svůj pravidelný velký zábavný pořad!

Na Primě už je zakotvený Novotného syn Pavel, který se přihlásil do skomírající letní reality show Bar, a teď tu všechny převálcuje i jeho tatínek! Kromě toho, že je Petr Novotný horkým favoritem na moderování asociačně-vědomostní soutěže 5 proti 5, pro kterou má brzy podepsat smlouvu rovnou na dvě stě dílů, dostal nabídku i na velký zábavný program.

„Do pátku mám Primě odevzdat návrh, když se bude líbit, od září by se vysílalo každý týden v sobotu od osmi hodin. Až koncept odevzdám, čekám rozhodnutí v řádu dnů, spěchá to, takže není důvod čekat,“ těší se Novotný.

Znamenalo by to tedy, že Petra Novotného by diváci vídali šestkrát týdně! „Mně dva pořady naráz nevadí, když s tím nebude mít problém Prima, já také ne,“ dodává Novotný s tím, že jeho projekt je koncipovaný jako talk show plná neobvyklých nápadů, vždy se dvěma hosty.

Kvůli projektu víkendové zábavy Petra Novotného zatím Prima otálí s i definitivním potvrzením jeho jména coby moderátora soutěže 5 proti 5, na níž se uvažovalo i o Vladimíru Čechovi (55) a Janu Rosákovi (58). Čeká se totiž, až jak se bude Primě Novotného koncept líbit, a pak se definitivně rozhodne. „Je to soutěž s geniálním nápadem, která diváky určitě chytne,“ říká Novotný. „Moje rodina u ní křičela nadšením!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.