Karla Gotta lákají do parlamentu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Karla Gotta lákají do parlamentu!

PRAHA – Karel Gott (69) poslancem?! Takovou představu má alespoň nově vznikající politická strana, která chce na kandidátku pro říjnové parlamentní volby zařadit i »Zlatého slavíka«! „Už jsme ho požádali o spolupráci,“ tvrdí zakladatelé nové partaje. Karel Gott ale jejich nadšení krotí…


Včera mu to nabídli...

„Dlouhodobě sledujeme názory pana Gotta a na rozdíl od mnoha lidí ze showbyznysu jeho znalosti a zkušenosti nejsou povrchní. Je to finančně zabezpečený člověk a politické funkce by na rozdíl od dnešních zkorumpovaných politiků vykonával zodpovědně a pro blaho veřejnosti,“ vysvětluje jedna ze zakladatelek nově vznikající Strany správného směru Jana Kahounová s tím, že první nabídku už včera poslali Gottovi e-mailem.

Strana, která se teprve chystá zaregistrovat na ministerstvu vnitra, moc dobře ví, že účast nejslavnějšího současného Čecha na její kandidátce by notně zvýšila její jinak pramalé šance dostat se do parlamentu. Jenže… Karel Gott už včera rezolutně řekl: Kliknutím zvětšete„Nikdo mě kvůli něčemu takovému nekontaktoval, v elektronické poště jsem také nic nenašel. A hlavně - i kdyby mě o to požádala strana posvěcená samotným papežem, s díky bych odmítl. V žádném případě nechci být nikdy spojován s politikou nebo s politickou stranou. Mou prací je hudba, tu umím nejlíp, politiku přenechám jiným,“ odmítl nabídku »božský Kája«.

Věčná škoda! Se svou písní „Trezor“ by se totiž skvěle hodil do rozpočtového výboru. A za parlamentní znělku by mohl prosadit píseň „Ráj bláznů“. Věčně poklimbávajícímu Karlu Schwarzenbergovi by pak mohl v parlamentní lavici do ouška broukat „Hajej můj princi a spi“ a vždy před hlasování na něj zaburácet „Dám dělovou ránu!“. Poslanecké rozpravy by zahajoval písní „Jen se hádej“. Poslancům ČSSD by zpíval „Náruč růží“ a těm z ODS zase „Žaluju ptákům“. A až by toho měl po týdnu plné zuby, zanotoval by na rozloučenou „Zůstanu svůj“…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.