Kdo terorizuje Lucii Bílou? Jednoruký malíř ze Slovenska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kdo terorizuje Lucii Bílou? Jednoruký malíř ze Slovenska!

Fotografie
Fotografie (internal)

RAHA/BRATISLAVA – Deníku Aha! se nejspíš podařilo odhalit jednorukého malíře, který už léta pronásleduje jedenáctinásobnou »Slavici« Lucii Bílou (43). Zobrazuje ji na svých malbách a sama Bílá se nám před časem přiznala, že z nich jde strach a hrůza. A to není vše! Máme fotku jednoho z obrazů, které Lucku děsí.

Deníku Aha! se nejspíš podařilo odhalit jednorukého malíře, který už léta pronásleduje jedenáctinásobnou »Slavici« Lucii Bílou (43). Zobrazuje ji na svých malbách a sama Bílá se nám před časem přiznala, že z nich jde strach a hrůza. A to není vše! Máme fotku jednoho z obrazů, které Lucku děsí...

Milan Hrabovsky (44) z Martina – tak zní jméno slovenského malíře, který se nezdravě upnul na Českou slavici Lucii Bílou. „Padla mi do oka. Je mi líto, že nemá štěstí v lásce. Je to fantastická zpěvačka a cítím, že i úžasný člověk. Rád bych se k ní dostal co nejblíže, ale je to těžké,“ řekl slovenskému týdeníku Plus 7 dní.

Jako záminku ke střetnutí s Luckou využil Hrabovsky talent a tělesné postižení. Když mu byly čtyři roky, vlak mu přejel pravou ruku a lékaři mu ji museli amputovat. Nyní se k Bílé vetře, kdykoliv se mu naskytne sebemenší příležitost. I kdyby musel někoho podplatit. „K Lucce je vždy problém se dostat. Naposledy v Martině to bylo velmi těžké. Když mi to nedovolil její manažer, propašovali mě za ní technici,“ pochlubil se postižený malíř, který má místo pravé ruky protézu. Na tuto příhodu si vzpomíná i Bílá. „Kdykoli mám v okolí Martina koncert, přinese mi obraz. Maluje zvláštní technikou, která se mi líbí,“ svěřila se nám zpěvačka. Ta dnes o Hrabovském tvrdí, že je to milý člověk.

Kliknutím zvětšetePřed časem ovšem mluvila jinak: „Jeho obrazy ztvárňují jeho náladu. Když má dobrou náladu, jsem krásná. Ale když se na mě kvůli něčemu třeba naštve nebo má špatnou náladu, jde z nich strach. Někdy mám na obraze venku vnitřnosti, střeva nebo zjizvený obličej. Nevím, co si o tom myslet,“ svěřila se nám tehdy vystrašeně. Hrabovsky se netají ani tím, že mu přítomnost celebrit dělá dobře a k seznámení s nimi využívá talent. „Cítím se dobře v jejich přítomnosti a darování obrazů je perfektní příležitost, jak se k nim dostat,“ vysvětluje malíř, který ale na Bílou nedá dopustit a rozhodně z jeho slov nevyplývá, že by na ni chtěl někdy zapomenout. „Nikdo pro mě neznamená tolik jako Lucka.“

Poslední dva dny jsme se snažili zjistit, zda podívín Lucii třeba nechce ublížit, Hrabovsky ale nebral telefon.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.