Svérázný Xindl X - Prorazil navzdory všem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svérázný Xindl X - Prorazil navzdory všem!

Ondřej Ládek aneb Xindl X výrazně zabodoval s klipem Anděl i v »novácké« hitparádě Eso
Ondřej Ládek aneb Xindl X výrazně zabodoval s klipem Anděl i v »novácké« hitparádě Eso (Championship/Natálie Rychetiková)

PRAHA – Pražský rapper s kytarou Xindl X (30, vlastním jménem Ondřej Ládek) se postaral o malou hudební revoluci! Díky tomu, že je jeho videoklip k písni Anděl jedním z nejsledovanějších českých videí na Youtube, začala ho hrát i rádia, která jinak hrají pouze to, co chtějí velká vydavatelství.

Pražský rapper s kytarou Xindl X (30, vlastním jménem Ondřej Ládek) se postaral o malou hudební revoluci! Díky tomu, že je jeho videoklip k písni Anděl jedním z nejsledovanějších českých videí na Youtube, začala ho hrát i rádia, která jinak hrají pouze to, co chtějí velká vydavatelství.

Video, ve kterém zpívá o andělských perutích a lubrikačním gelu, už vidělo přes 1 600 000 lidí! „Nevěřil jsem, že by v dnešní době písnička mohla takhle prorazit bez podpory velkých firem jen na základě toho, že se lidem líbí,“ raduje se nevěřícně z úspěchu Xindl X, jehož první deska »Návod ke čtení manuálu« je na světě a momentálně pracuje již na desce druhé.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.