Veronika Žilková: Rodina v krizi - 3 děti vyhodili ze školy! Syn utekl z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Veronika Žilková: Rodina v krizi - 3 děti vyhodili ze školy! Syn utekl z domu!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Veronika Žilková (47) má trable se svými dětmi. Tři z šesti vyhodili ze školy, nevlastní syn Honza (18) s ní nemluví a dokonce se odstěhoval z domu a bude se ženit.

Herečka Veronika Žilková (47) má trable se svými dětmi. Tři z šesti vyhodili ze školy, nevlastní syn Honza (18) s ní nemluví a dokonce se odstěhoval z domu a bude se ženit. „Vyhodili ho z průmyslovky, našel si holku a nechal školy. Asi se chce i ženit,“ řekla deníku Aha! Žilková, která bohužel nemůže osmnáctiletému »spratkovi« poroučet! „No on se se mnou hlavně ani nebaví, je přece dospělý,“ vysvětlila obtížnou situaci mezi ní a synem v pěstounské péči herečka.

Jen pár dnů po vysvědčení musela Veronika Žilková přiznat, že doma nebylo úplně veselo. Právě naopak, její rodina je v krizi. Nevlastního Honzu vyhodili ze školy, o dva roky starší Markéta nechala po prvním roce studia na vysoké zemědělské a Agáta nezvládla studium na Slezské univerzitě v Opavě obor fotografie, kde už také nestuduje.

Hned vzápětí ale přišlo další kruté přiznání „Já jsem to nechtěla tak říct, ale ty moje vlastní mají ty dobré známky a s těmi špatnými jsou to ty, co mám v pěstounské péči – u těch nám to úplně nevyšlo. Nejsou to holt moje geny,“ přiznala poprvé Veronika Žilková.

Veronika Žilková má starosti - Nevlastní děti se vykašlaly na školu

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.