Oldřich Kaiser: Chantal je hezčí než Lábus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Oldřich Kaiser: Chantal je hezčí než Lábus!

Chantal Poullain a Oldřich Kaiser spolu »laškují« i na děkovačce.
Chantal Poullain a Oldřich Kaiser spolu »laškují« i na děkovačce.  (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Herecká dvojice Oldřich Kaiser (50) a Chantal Poullain (50) tančí na Hradě! Proč? Na pražském Novém Světě měla totiž »venkovní« premiéru hra Richarda Alfieriho Šest tanečních hodin v šesti týdnech.

Herecká dvojice Oldřich Kaiser (50) a Chantal Poullain (50) tančí na Hradě! Proč? Na pražském Novém Světě měla totiž »venkovní« premiéru hra Richarda Alfieriho Šest tanečních hodin v šesti týdnech. A proč vlastně známý komik vyměnil svého obvyklého parťáka Jiřího Lábuse za půvabnou Francouzku? Protože je bezpochyby hezčí!

„Do Divadla Ungelt to mám pěšky jen deset minut. Momentálně také hraji v jedné Albeeho hře a potřebuji si od ní již odpočinout. A také se mi zachtělo zahrát si s Chantal. Je na ni totiž hezčí pohled než na Jiřího Lábuse,“ vypráví se smíchem Kaiser o přesných důvodech, proč přijal nabídku principála Ungeltu Milana Heina na novou roli, kde ztvárňuje profesionálního tanečníka.

Oba herci si tak po třicet prázdninových večerů budou užívat tance pod širým nebem. Hra, která svým příběhem dojímá lidi po celém světě, se bude totiž hrát skoro po celé prázdniny, vyjma soboty, a to až do 18. srpna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.