SuperStar začala: Tlačenice o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

SuperStar začala: Tlačenice o život!

Před hotelem Corinthia byla obrovská tlačenice.
Před hotelem Corinthia byla obrovská tlačenice.

PRAHA (mc, kre) – Deník Aha! přináší exkluzivní zpověď jedné z účastnic konkursu na novou SuperStar! Jaké to bylo projít castingovým martyriem jejíma očima? „Jsem šťastná, že už jsem doma bez zlomených žeber. Takovou tlačenici jsem ještě nezažila,“ popisuje své zážitky Alexandra Hrdinová (16) z Plzně.


● První konkurs provázely nevídané strkanice
● Ve hře je 2,6 milion

I ona se jako tisíce mladých lidí vydala do Prahy na první casting nové soutěže Česko Slovenská SuperStar. Kliknutím zvětšeteA nebyla sama – jít vstříc svému osudu se rozhodla i sestra Miss World 2006 Taťány Kuchařové Livie (16). Organizace se ale pořadatelům doslova vymkla z rukou a jak Alexandra popisuje, zažila v tlačenici peklo. „U vchodu do prostoru hotelu Corinthia, kde se odehrával konkurs, se tlačily davy lidí. Na chvíli se tam ukázal Leoš Mareš se svojí slovenskou kolegyní. Kliknutím zvětšeteSnažili se nás povzbudit, ale lepšímu průběhu to nepomohlo. Dav tlačil na nás a my nemohli ani dopředu, ani dozadu. Mnoho lidí začalo křičet, protože nemohlo dýchat. Tady šlo opravdu o život,“ vzpomíná Saša. Co viděla, ji přímo šokovalo. „Jednu fotografku dokonce pořadatel napadl a dal jí pěstí,“ dodává Saša.

Proti masakru, který probíhal před hotelem, bylo zpívání před přísnou porotou hračkou. Ale... „Píseň jsem začala zpívat příliš hluboko, takže ani nemohla vyznít dobře, hlubší tóny mi nezněly. Porota sice řekla, že to bylo hezké, ale že hledají něco jiného. A že jsem ještě moc mladá,“ popisuje Saša svůj výkon. Kliknutím zvětšete„Nepostoupila jsem, hlavně jsem ale ráda, že jsem to přežila. Hromadné akce? Už nikdy více!“ děsí se hvězdička, která nezasvítila. A co mohla vyhrát, kdyby oslnila? Exkluzivní nahrávací smlouvu na vydání CD a roční televizní kontrakt na 100 tisíc eur (cca 2 600 000 korun).


Foto Aha! – David Kundrát, Věra Knedlhansová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.