Černocká nahradí Zelenkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Černocká nahradí Zelenkovou

Petra Černocká se svým psím miláčkem Wajdou.
Petra Černocká se svým psím miláčkem Wajdou. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Petra Černocká (56) se už nemůže dočkat odjezdu na Krétu, kde bude poslední týden v červenci nejen zpívat, ale i si užívat sluníčka! „Jsem v tom začátečník, protože takhle pracovně jedu do ciziny poprvé.

S Petrem Salavou jezdila vždy zpěvačka Jitka Zelenková, a tak mám pocit, že jsem za ni náhrada. Už ji to asi nebaví. Já ale pojedu moc ráda,“ řekla nám nestárnoucí Petra alias filmová čarodějnice Saxana.

Petra Černocká pojede na Krétu s manželem, hudebníkem Jirkou Pracným, a doprovod jí budou dělat i sportovci z Amfory v čele s jejím prezidentem Petrem Salavou. Moře opravdu moc miluje, a tak se už těší, že se k němu znovu podívá. A to letos Petra už jednou u moře byla. „V květnu byla s mužem v Tunisu na Djerbě. Po pár příjemných dnech se ale obrátil vítr a od Sahary přišel spalující žár. Místní nám nezapomněli sdělit, že toto opravdu nepamatují,“ vzpomíná na Tunis Petra.

Neměla ovšem smůlu jen v Tunisu, ale i loni v září v Řecku. Tam pro změnu celý pobyt pršelo. „Proseděli jsme s rodinou zabalení v dekách na verandě čtrnáct dnů. Ani na chvíli nepřestalo pršet. Takto nám propršelo i Thajsko,“ vzpomíná na své nepovedené dovolené Petra, a dodává: „Nejraději opravdu trávím léto na chalupě. Tam když prší, je pořád co dělat. Budu kytovat vylouhovanou kredenc v kuchyni.“

A jak to vypadá, stráví Petra Černocká část prázdnin i pracovně „Pokud to vyjde, měla bych v srpnu natáčet pokračování filmu Dívka na koštěti. Ještě o tom ale moc nevím, scénář v ruce nemám, ale měl by se údajně točit,“ dodává Petra, která v Dívce na koštěti zazářila jako nesmrtelná Saxana, a její postava by se měla objevit i v pokračování legendárního filmu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.