Zdrcující prosba Zbavte mě utrpení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdrcující prosba Zbavte mě utrpení!

Utrpení je ve tváři herecké legendy jasně patrné.
Utrpení je ve tváři herecké legendy jasně patrné. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

PRAHA – Herec Jaroslav Moučka (85), nesmrtelný pan Voborník ze seriálu Chalupáři, který v neděli večer reprízuje TV Nova, se naposledy loučí se svými diváky! „Jsem naštvanej, že ještě žiju, mělo by to už skončit,“ hořekuje nemocná herecká legenda, která stále více propadá beznaději a pomýšlí čím dál tím silněji na smrt!

Loučím se!
I koupat mě musejí cizí lidi...

„Je moc milý, že na mě fanoušci myslí, ale já vám říkám: Chci už konec!“ řekl Moučka reportérce deníku Aha!, která ho navštívila v Ošetřovatelském domově v Praze na Žižkově, kde hvězda seriálů Okres na severu, Záhada hlavolamu nebo Muž na radnici tráví vždy část týdne.

Když jsme se s panem Moučkou, který ještě před deseti lety exceloval v seriálu Život na zámku, setkali naposledy předloni na podzim, překypoval energií a jediným projevem jeho pokročilého věku byla chůze ztížená Parkinsonovou chorobou v pokročilém stadiu.

Od té doby se změnil k nepoznání. Výrazně zhubl, už téměř nemůže chodit a jeho propadlá tvář v sobě zračí jedinou zoufalou prosbu: »Zbavte mě už toho utrpení!« O své touze odejít ze světa nakonec šokované reportérce Aha! dokonce vyprávěl!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.