Korec & Aichmajerová: Stavíme hrad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Korec & Aichmajerová: Stavíme hrad!

Eva Aichmajerová si s Vlastou Korcem stavěli hrad z písku.
Eva Aichmajerová si s Vlastou Korcem stavěli hrad z písku. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Ve čtvrtek odpoledne to na Malé Straně opět žilo. A aby také ne! Otevírala se zde totiž nová restaurace Alchimist Restaurant. A podávalo se pravé kubánské mojito! A to si nenechala ujít spousta celebrit. Nechyběli ani moderátoři Eva Aichmajerová (28) a Vlastík Korec (33). Ty ovšem ani tak nezajímal alkohol, jakož písek na zahrádce! „Stavíme si hrad!“ tvrdili oba rezolutně.

To herečku a moderátorku Snídaně s Novou Michaelu Dolinovou (42) nechal písek chladnou, ale o to víc ji zajímalo osvěžující mojito. V čem tkví tajný recept Kubánců při jeho výrobě? Po tomto přísně tajném receptu se »pídila« právě i Dolinová. „Od číšníků jsem zjistila, že kubánské mojito poznám podle toho, že v něm chybí limetky a tříšť. Na Kubě by totiž s těmito přísadami byl nápoj moc drahý,“ smála se Míša.

„Jsem teď na dva dny v Praze a bez dětí, tak jsem si chtěla užít volna. Příští týden mi totiž už začíná opět natáčení Ordinace v růžové zahradě, kde budu mít větší herecký prostor,“ dodala herečka. Po této party ji pak čekala ještě další akce, kde si už konečně dopřála pořádného mojita se vším všudy. „Vím ale, kdy přestat. Domů jsem se dostala v pohodě,“ dodala.

Do Alchimist Restaurantu dorazili také vždy elegantní Josef Laufer s neodmyslitelným doutníkem v puse, sexbomba Romana Vítová i s přítelem Petrem Jáklem a taky zpěvačka Sisa Sklovská, která v poslední době upadá stále víc v zapomnění.

15.7.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.