Janeček – Vondráčková: Soud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Janeček – Vondráčková: Soud!

 (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – »Boss bossů« českého showbyznysu František Janeček (64) už dnes stane před pražským městským soudem! Bude totiž svědčit ve sporu Heleny Vondráčkové (61) a jejího manžela Martina Michala (50) proti jednomu společenskému časopisu.


Jako svědka si ho však nepředvolala Vondráčková, ale protistrana, která proti Heleně původně chtěla poštvat i Karla Gotta (69)!

„Jde o ten známý spor, který s časopisem vedeme už dlouho. Františka Janečka jsme však jako svědka nenavrhli my, ale protistrana,“ říká Martin Michal. „Netuším, co od něj očekávají. Asi doufají, že jim ve sporu pomůže. Je to totiž ten samý časopis, se kterým František spolupracuje na narozeninové show Karla Gotta,“ dodává Michal.Sám Janeček však až do minulého týdne žil v domnění, že si jej na svou stranu povolal právě manžel Vondráčkové. „Vůbec nevím, kdo mě předvolal, z obsílky to nejde poznat. Podezíral jsem z toho Helenu s Martinem,“ přiznal Janeček. Že si ho předvolává časopis, Helenin nepřítel, je pro něj překvapením.

Proti Vondráčkové si původně týdeník chtěl předvolat i dalšího Helenina letitého kamaráda Karla Gotta, tam však narazil. „Začalo to tím, že redaktorka časopisu u soudu křivě vypověděla, že má od Karla Gotta informaci, že mu již několik let dlužím peníze. Samotného Gotta tato lež velmi rozčílila, sám mi v SMS napsal, že nic takového není pravda, s nikým o penězích nemluvil a oba víme, že mu nic nedlužím. Časopis proto návrh na Gottovo svědectví stáhl, pochopili, že by šli proti sobě,“ dodává Michal.

S časopisem se soudí už řadu let za desítky článků. Cílem je dosáhnout speciálního vydání s omluvami za všechny lživé články.

Helena se ocitne na kluzkém ledě!

Kliknutím zvětšetePRAHA (mac) – Kromě soudního »tance« Vondráčkovou čeká i tanec na ledě! Připravuje se totiž lední revue Helena a Hvězdy na ledě, kde se na bruslích společně se zpěvačkou objeví řada krasobruslařských českých i zahraničních olympijských hvězd, bruslících v choreografii na zpěvaččiny hity. Sama Helena bude sérii osmi show v českých a slovenských městech moderovat a zapojí se i do některých čísel. „Bruslit jsem se učila už jako malá holka, když mi vštěpovali základy krasobruslení v Pardubicích. A jako děti jsme řádili v zimě i na Chrudimce, která tekla za naším domem. Naposledy jsem na bruslích stála loni, když zamrzl rybník v Řitce a já tam dětem předváděla skok zvaný kadet,“ smála se na tiskovce k projektu Vondráčková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.