Lichtenberg jde do boje proti Janečkovi! Už je připravená žaloba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lichtenberg jde do boje proti Janečkovi! Už je připravená žaloba!

F. Janeček
F. Janeček (– Dalibor Puchta)

PRAHA – František Janeček (64) a producenti muzikálu Děti ráje asi půjdou k soudu! Producent konkurenčního muzikálu Je třeba zabít Davida a kamarád Michala Davida (48) Oldřich Lichtenberg je připravený jít do boje.

„Pan Janeček a jistě i pánové Běloušek s Mrázem určitě vědí, že žádný muzikál Děti ráje s písněmi Bartáka a Davida udělat nesmí a nemůžou. Budouli v té činnosti pokračovat, podá advokátní kancelář Rowan Legal žalobu a požádá o předběžné opatření, které přípravy a realizaci projektu zastaví,“ oznámil Aha! Lichtenberg.Právě Rowan Legal zastupuje Michala Davida v záležitosti, kdy se o jeho písně hádají dvě různé strany. „Advokátní kancelář je připravená v momentě, kdy protistrana učiní jakýkoli krok s užitím jména Michala Davida a zapracováním jeho písní v autorství nebo spoluautorství, okamžitě zpochybnit a učinit právní kroky včetně předběžného opatření u soudu,“ dodal Lichtenberg.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.