Miss Renata Langmannová. Miliardář Trump jen zíral | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miss Renata Langmannová. Miliardář Trump jen zíral

S Donaldem Trumpem a Miss Kanada.
S Donaldem Trumpem a Miss Kanada.

LOS ANGELES – Po České Miss 2006 Renatě Langmannové (19) vzdychají muži až v Americe! A nyní naše kráska dokonce okouzlila i známého newyorského magnáta a miliardáře Donalda Trumpa (59)!


Ten je přitom pověstný svou slabostí pro krásné Češky, vždyť jeho první manželkou byla naše úspěšná modelka a lyžařka Ivana Zelníčková. Nelze se proto divit, že jej zaujala i krásná Renata Langmannová, která se nyní v Los Angeles připravuje spolu s dalšími kráskami z celého světa na prestižní Miss Universe. A prý to rozhodně nebylo jejich poslední setkání. „Pan Trump má velké charisma a ještě bychom se měli potkat na pár akcích,“ přiznává Renata Langmannová.

Krásná Renata Langmannová (19) se v kalifornské metropoli rychle aklimatizovala, ale stěžuje si na chladné počasí. „Když mluvím s rodiči, lituji, že jsem si nevzala teplejší oblečení, jelikož je tady kolem dvaceti stupňů,“ konstatuje Česká miss 2006. A její zatím největší zážitek? Setkání s miliardářem Donaldem Trumpem!

Kliknutím zvětšeteUž necelé dva týdny dělí Renatu od finále prestižní světové soutěže Miss Universe v Los Angeles. Mezitím absolvuje různé párty, rozhovory pro televize a reprezentativní večeře. Na jedné se setkala i s Donaldem Trumpem, který ji velmi okouzlil. A právě při takových příležitostech oceňuje kurz, ve kterém ji kadeřníci Haute coiffure francaise (HCF) naučili, jak se sama správně nalíčit či jak si upravovat účesy pro každou příležitost. „Hravě si zvládnu udělat drdol nebo vyžehlit vlasy,“ konstatuje Renata.
Hotelový pokoj sdílí naše kráska s Miss Island. „Je velmi příjemná. Na rozdíl od mnoha ostatních neplýtvá slovy, což mi vyhovuje. Díky tomu mám čas i na sebe,“ hodnotí »konkurenci« Renata.


Autor: Diana Mužíková – Vrbová
Foto: archiv Česká Miss

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.