Zlatý padák pro hvězdu Primy - Zuna dostane 1,5 milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlatý padák pro hvězdu Primy - Zuna dostane 1,5 milionu!

„Takový balík peněz jsem dostal!“ jako by ukazoval Zuna, který si z Primy odnáší půldruhého milionu.
„Takový balík peněz jsem dostal!“ jako by ukazoval Zuna, který si z Primy odnáší půldruhého milionu. (Dalibor Puchta)

PRAHA – Když dostal moderátor a šéf »primáckého« zpravodajství Pavel Zuna (41) padáka, mohl se usmívat pod neexistujícími vousy! Prima se s ním rozloučí přímo královsky – odstupným ve výši milionu a půl korun!

Když dostal moderátor a šéf »primáckého« zpravodajství Pavel Zuna (41) padáka, mohl se usmívat pod neexistujícími vousy! Prima se s ním rozloučí přímo královsky – odstupným ve výši milionu a půl korun!

„Pavel bral za svou funkci bezmála čtvrt milionu měsíčně. A kvůli podmínce ve smlouvě, že v případě odchodu nesmí dělat ve stejné branži a na stejné pozici v jiné firmě, mu náleží odstupné ve výši šesti měsíčních platů, tedy 1,5 milionu,“ sdělil deníku Aha! zdroj přímo z vedení televizní stanice.

„Televize Prima zásadně nekomentuje finanční podmínky svých zaměstnanců,“ říká k tomu mluvčí televize Prima Jana Kocová.

Televizní informátor ale zašel ještě dál. Prozradil, co podle něho bylo pravým důvodem vyhazovu Zuny z televize. I když Zuna říká, že stanice šetří, a proto se ho zbavila, pravda je prý jiná. „Pavel si vytvořil stát ve státě. Podřízení ani nadřízení ho nemohli vystát. Hlavně jeho šéfům chyběla loajalita. Po příchodu nového generálního ředitele bylo jasné, že se ve funkci dlouho neudrží,“ dodává pramen. A co bude Zuna teď dělat? Smlouva mu sice zakazuje televizní práci, jenže profesionál jeho kalibru by asi jeho případnému novému zaměstnavateli stál za to, aby za něj zaplatil případnou pokutu. Že by se jím stala zase Nova, kde Zuna předtím dlouhá léta působil? „O spolupráci s Pavlem Zunou neuvažujeme,“ shazuje ale tuto variantu ze stolu mluvčí Novy.

Šancí uplatnit se pro dlouhodobě jednoho z nejúspěšnějších českých moderátorů je ale i mimo svět televizních obrazovek dost. Už v roce 2006 totiž spolupracoval s úvěrovou společností nejbohatšího Čecha – miliardáře Petra Kellnera, který mu prý vyplácel měsíční gáži v řádech statisíců korun. Podle dostupných informací by se Kellnerovo impérium nebránilo populární tváři ani dnes.

„Zatím se žádné nabídky neobjevily. A ani to teď neočekávám. Jsem rád, že mám chvíli pokoj,“ řekl nám včera moderátor.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.