Eva Herzigová nažhavila manžela - Co se dělo v podpalubí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Eva Herzigová nažhavila manžela - Co se dělo v podpalubí?

Eva manžela nejdřív sváděla na palubě…
Eva manžela nejdřív sváděla na palubě… (Profimedia.cz)

CANNES – Blond účes ve stylu Marilyn Monroe, decentní šaty. Obdivné »hmmm« vzbudila česká topmodelka Eva Herzigová (36), když teď přijela na filmový festival ve francouzském Cannes. Na jachtě módního návrháře Roberta Cavalliho fotila kolekci snímků, která má připomenout styl hereček velkého formátu (Grace Kelly či Sophie Loren).

Blond účes ve stylu Marilyn Monroe, decentní šaty. Obdivné »hmmm« vzbudila česká topmodelka Eva Herzigová (36), když teď přijela na filmový festival ve francouzském Cannes. Na jachtě módního návrháře Roberta Cavalliho fotila kolekci snímků, která má připomenout styl hereček velkého formátu (Grace Kelly či Sophie Loren).

Evin manžel, italský multimilionář George Marsiaj (31), který byl rovněž na lodi, po své krásné ženě pokukoval jako mlsný kocour. Není divu, že se poté na svou »oběť« lačně vrhl. Nejprve ji něžně líbal na rameno a pak ji »zavlekl« do podpalubí. Tam se oba vášnivě líbali.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.