Odhalená lež missky Lutovské: Nebyla modelka, rozlévala šampus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Odhalená lež missky Lutovské: Nebyla modelka, rozlévala šampus!

Iveta Lutovská umí být sexy a svou krásu využívala i jako hosteska.
Iveta Lutovská umí být sexy a svou krásu využívala i jako hosteska. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ČTK/Stanislav Zbyněk)

PRAHA – Letošní Česká Miss Iveta Lutovská (25) se ještě před získáním korunky pyšnila tím, že se dlouhodobě živila coby modelka. Deníku Aha! se však podařilo zjistit, že práce modelky bohužel spočívala v tom, že v upnutém růžovém korzetu rozlévala šampaňské. Ne modelka, ale hosteska.



Ona sama však tvrdí, že se jednalo o práci sommelierky. Postávání u stolečku a rozlévání Bohemky je dosti vzdálené promenádování se po molu. Půvabnou tvář nové České Miss Ivety Lutovské tak zná většina lidí, jež navštěvují akce Bohemia sektu. Jako hosteska se skleničkami šampaňského se touto profesí živila celých pět let. „Byla to příjemná práce, ráda na to vzpomínám. Z vlastní zkušenosti vím, že muži si raději vzali skleničku z mé ženské ruky, k tomu jsem přidala usměv, to už pak byla pro pány dosti lehká volba...,“ nechává otevřenou větu Lutovská.




Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.