»Bezdomovci« Heidi Klum a Seal: Čekáme holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Bezdomovci« Heidi Klum a Seal: Čekáme holčičku!

Heidi a Seal při »svatebním« polibku…
Heidi a Seal při »svatebním« polibku… (Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Německá topmodelka Heidi Klum (35) a britský zpěvák Seal (46) patří k nejlépe oblékaným párům Hollywoodu a zároveň k hrstce celebrit, které si dokážou udělat legraci samy ze sebe. Důkazem je nevšední párty spojená se znovuobnovením manželského slibu (svoji jsou už 4 roky).


LOS ANGELES – Německá topmodelka Heidi Klum (35) a britský zpěvák Seal (46) patří k nejlépe oblékaným párům Hollywoodu a zároveň k hrstce celebrit, které si dokážou udělat legraci samy ze sebe. Důkazem je nevšední párty spojená se znovu- obnovením manželského slibu (svoji jsou už 4 roky). I cigareta v koutku úst Heidi, která je v šestém měsíci těhotenství, byla zřejmě také jen atrapa...

„Bude to holka!“ nevydržel manžel Seal (46) držet jazyk za zuby a všem účastníkům recesistické párty sdělil pohlaví budoucího potomka. Jenže téměř nikdo jej nebral na vědomí. Aby taky ne! Podivný chlapík v převleku burana, se totiž zpěvákovi jímavých balad vůbec nepodobal. Jeho slova ale vzápětí potvrdila manželka Heidi Klum. Kliknutím zvětšeteTopmodelka se na párty rovněž náležitě »vyfikla«. Pořídila si svatební šaty ze »sekáče« s krátkou sukní, k tomu masivní šperky, umělé stříbrné nehty a hlavu si zkrášlila napletenými copánky. Heidi a Seal mají už dva syny: Henryho Güntera (3) a Johana Rileyho (2). Společně navíc vychovávají dcerku Leni (5), kterou má Heidi ze vztahu s italským miliardářem Flaviem Briatorim (59), šéfem stáje Renault ve formuli 1.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.