Přiznání Pomejeho: Krach manželství s Ivetou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přiznání Pomejeho: Krach manželství s Ivetou!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kontroverzní zpěvačka Iveta Bartošová (43) má velký smysl pro humor! Jednomu ze slovenským médií totiž poskytla rozhovor, ve kterém vtipně obviňuje lékaře ze svých závislostí, které ji předloni dostaly až na psychiatrii. A alkohol prý její přítel nikdy nebyl!


Iveta Bartošová: Do léčebny mě dostali doktoři!

Proč si nepřizná pravdu a obviňuje ze svých chyb ostatní?

Kliknutím zvětšete„Lékaři mi nasadili nevhodné léky. Osm let mi léčili deprese, které jsem neměla. Jen stavy úzkosti. A byla jsem přepracovaná. Postupně mi zvyšovali dávky, až jsem pak dostala trojkombinaci šílených léků na epilepsii. Za pět minut dvanáct jsem se dostala na toxikorehabilatační oddělení v Kroměříži,“ tvrdí Iveta. Že ji syn a přátelé občas nalézali doma válet se opilou po zemi, to se asi všem zdálo. „To, že se tam léčím ze závislosti na alkoholu, vyhlásil pan Štaidl. Stačila jedna věta do novin a už se to se mnou vezlo,“ vtipkuje Bartošová. I Bartošové bývalá chůva Golda nedávno prozradila, že vše bylo jinak. Problémy princezny české pop-music s chlastem v kombinaci s léky byly časovanou bombou, kdy ji pak od smrti dělily občas jen vteřiny a nezištná pomoc přátel. I když dnes Iveta zapírá, stejně svoje potíže z paměti nevymaže.

Jiří Pomeje: Ivetu mám jistou do roku 2013

Kliknutím zvětšetePRAHA – Zkrachovalý producent Jiří Pomeje (44) se zase jednou předvedl jako manažer. Přislíbil totiž účast své manželky a zpěvačky Ivety Bartošové (43) na křtu knih Olgy Krumlovské Partnerské horoskopy a Harmonický život. Jenže hlavní hvězda křtu nepřišla, protože prý musela náhle zůstat natáčet v Bratislavě. Pomeje se tedy »obětoval« a roli hlavní hvězdy vzal na sebe... A aby byl ještě více v centru pozornosti, sdělil všem přítomným, kdy jim to s Ivetou krachne. Podle knih, jimž prý bezmezně věří a které mu spolehlivě předpověděly rozvod s exmanželkou Michaelou Kuklovou stejně jako nový vztah s Ivetou Bartošovou, pro ně bude kritický rok 2013. „Podle těch knih nám to s Ivetkou bude klapat do roku 2013, a pak už ne,“ nechal se slyšet. Stejně tak prý bude pro Pomejeho kritický rok 2015. I v tom roce se mu prý na poli lásky a přátelství rozhodně dařit nebude.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.