Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Vyhrožují bývalé chůvě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Vyhrožují bývalé chůvě!

 (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, reprofoto TV Markíza)

PRAHA – Sebevraždy a alkoholické orgie ze života Ivety Bartošové (43), které se nedávno dostaly do médií, rozhoupaly princezničku české popmusic k činu! A místo aby se kála, co to prováděla, vzteká se na bývalou chůvu, která informace novinářům potvrdila. A její manžel Jiří Pomeje (44) jí dokonce měl brutálně vyhrožovat!

Na Slovensku Iveta po velké ostudě dokonce brečela!

Poté, co Ivetina bývalá chůva a pomocnice v domácnosti Zlata Dvořáková alias Golda (54) poskytla tisku zpověď s intimními detaily ze soukromí Bartošové, neudržel Pomeje nervy na uzdě a zaslal jí hodně drsnou esemesku, která prý neměla daleko do vyhrožování. „Něco takového mi přišlo, moc »roztomilá« esemeska. Tak jsem na ni stejně roztomile odpověděla. Jestli si Jiří myslí, že se z něj posadím na zadek, tak to ani náhodou. Já se ho nebojím. Ať si žije svůj život, přeju mu s Ivetou moc štěstí. Já jsem o nich říkala jen pravdu, teď už chci mít ale ode všeho klid,“ řekla deníku Aha! Golda.

A nejenže má Iveta nyní z ostudy kabát kvůli svému zpackanému životu, který se jí na stránkách novin znovu připomněl v celé své »kráse«, navíc se komplikuje její účast ve slovenské taneční show Let’s Dance. Zatímco ze začátku to vypadalo, že bude jednou z nejlepších VIP, opak je pravdou. Iveta tuto neděli předvedla velký propadák, a tak její tradiční slzy štěstí vystřídaly ty opravdové slzy smutku.

„Určitě to nebylo tak hrozné, jak si myslíte,“ utěšoval Bartošovou moderátor soutěže. Porota ale tak shovívavá ve slovním hodnocení nebyla a nepomohlo ani to, když zvedačku spolu se svým tanečníkem Matejem Chrenem Bartošová předvedla ještě zvlášť po tanci. „Bylo vidět, že jste se snažila, ale byly tam výpadky. Krokové i rytmické. A opakuji znovu: ta ramena – když jde ruka nahoru, ramena musíte tlačit dolů,“ zdůrazňovala porotkyně.

A Iveta zklamaně fňukala. Že by nervový nápor proto, že ji tentokrát v hledišti nepodpořil syn Artur, který dal pro jednou přednost školní docházce?

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.