Hana Maciuchová: Září na konci duhy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hana Maciuchová: Září na konci duhy

Po premiéře dostala Hana Maciuchová záplavu květin.
Po premiéře dostala Hana Maciuchová záplavu květin. (: Martin PEKÁREK)

PRAHA – Herečka Divadla na Vinohradech Hana Maciuchová (60) si v pondělí odbyla na pražském Vyšehradě premiéru hry Petera Quiltera Na konci duhy, která mapuje životní osudy pěvecké legendy Judy Garland.

Herečka Divadla na Vinohradech Hana Maciuchová (60) si v pondělí odbyla na pražském Vyšehradě premiéru hry Petera Quiltera Na konci duhy, která mapuje životní osudy pěvecké legendy Judy Garland. „Z hraní pod širým nebem mám velice dobrodružné pocity,“ řekla deníku Aha! herečka těsně po premiéře.

„Judy Garland žila život hvězdy na hraně, plný tužeb a neskutečných možností,“ říká o své postavě Maciuchová. „Nic nebylo nejtěžší zvládnout,“ dodala herečka, se kterou se kromě Divadla na Vinohradech budeme po prázdninách opět setkávat v »nováckém« seriálu Ulice.

Včera večer se pak na témže místě konala první repríza, jejíž výtěžek byl darován na konto Akce cihla. Ta pomáhá lidem s mentálním postižením na cestě k samostatnosti a nezávislosti. „Nikdo nemá jistotu, že žít bez starostí a v harmonii je samozřejmostí. Měli bychom vnímat poselství našich bližních, a proto jsem se rozhodla stát se patronkou Akce cihla,“ vysvětlila herečka. Akci cihla můžete podpořit rovněž zasláním sms ve tvaru: DMS CIHLA na číslo 87777. K tarifní ceně sms bude připočteno 30 Kč + DPH, z toho 27 korun obdrží Akce cihla.

Hana Maciuchová se už pomalu začíná radovat z blížícího se letního volna. „Moc se těším, že si užiji prázdnin,“ dodala Maciuchová. S inscenací Na konci duhy, kde kromě ní hrají i Miloslav Mejzlík a Tomáš Petřík v alternaci s Petrem Bláhou, se diváci na pražském Vyšehradě budou moci setkávat do 14. července a poté opět od 28. srpna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.