Dva mercedesy a noc za 110 000 Kč! Rocková babička Tina Turner v Praze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dva mercedesy a noc za 110 000 Kč! Rocková babička Tina Turner v Praze

Řídí Zdeněk Zahradník ze společnosti VIP Service, vedle něj hlavní bodyguard, vzadu Tina a po její pravé ruce její současný manžel Erwin Bach.
Řídí Zdeněk Zahradník ze společnosti VIP Service, vedle něj hlavní bodyguard, vzadu Tina a po její pravé ruce její současný manžel Erwin Bach. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – V noci z pátku na sobotu, krátce po půlnoci, přistál na ruzyňském letišti v Praze letoun, který vezl velmi cenný náklad. Jednu z nejúspěšnějších zpěvaček světa – Tinu Turner (69) spolu s týmem dalších šesti lidí.

V noci z pátku na sobotu, krátce po půlnoci, přistál na ruzyňském letišti v Praze letoun, který vezl velmi cenný náklad. Jednu z nejúspěšnějších zpěvaček světa – Tinu Turner (69) spolu s týmem dalších šesti lidí. I když se ochranka, kterou si americká zpěvačka přivezla ze své domoviny, snažila sebevíc, Nedělnímu Aha! se podařilo zjistit zajímavé zákulisní informace o jejím pobytu v Česku.

Dva černé mercedesy

Jedním z požadavků, které adresovala hvězda českým pořadatelům, bylo podle informátorů Aha! to, aby jí zajistili dva totožné automobily Mercedes Viano černé barvy s tmavými skly. Na hvězdu jejího kalibru je to poměrně skromné přání, protože tyto vozy nejsou v podstatě ničím výjimečné. Tině však posloužily v sobotu odpoledne jako vyhlídkové vozy. Spolu s majitelem VIP service Zdeňkem Zahradníkem, manželem a bodyguardy se vydala na okružní cestu Prahou. Nevynechali Vyšehrad, Staré město, Pražský hrad nebo například proslulou Pařížskou ulici. Zpěvačka se zastavila jen u Rudolfina na pár vteřin, než se vrátila znovu do hotelu. „Přivezla si s sebou vlastního kuchaře, nebude proto jíst ani u nás v hotelu, ani jinde venku,“ potvrdil personál hotelu Mandarin.

Bydlení za balík

Kliknutím zvětšeteOrganizátoři a tým zpěvačky do poslední chvíle mlžili, kde bude Tina Turner v Praze bydlet. Nedělnímu Aha! se ale podařilo ještě před jejím příletem zjistit, že to bude v hotelu Mandarin na Malé Straně, kde se pak opravdu i ubytovala. Přesto její přítomnost nikdo z hotelu nechtěl potvrdit. „Vy voláte proto, že by u nás mohla být Tina Turner ubytovaná?Já vám však tuto informaci nemohu potvrdit,“ reagovala na naši otázku PR manažerka hotelu.

V hotelu ale bydlí – v třípokojovém apartmá (150 m²), kde jedna noc vyjde na 4000 eur, tedy přibližně 110 000 korun, a kde má televizi s DVD i v mramorové koupelně. A k tomu božský výhled na Pražský hrad…

Sejde se s Havlem, Ebena odmítla

Stejně jako před 13 lety, kdy navštívila Prahu naposledy, se chce rocková babička i tentokrát sejít s exprezidentem Václavem Havlem, se s nímž si padla do noty. Zato moderátorovi Marku Ebenovi dala košem! Jak uvedl server Blesk.cz, Tinino turné je natolik náročné, že si chce zpěvačka v Praze především odpočinout. Její tým proto účinkování v talk show Marka Ebena Na plovárně nekompromisně zrušil.

Má předvést hvězdnou show!

Tina Turner vystoupí v pražské O2 Areně v pondělí večer. Zpěvačka, která před devíti roky oficiálně ukončila kariéru, loni zcela nečekaně ohlásila, že přijede do Česka. V úplně nové show slibuje »rocková babička« hity napříč celou svojí kariérou. Nebudou chybět špičkové světelné a pódiové efekty, kaskadérské kousky a nápaditá choreografie.

13. komnata Tiny Turner - Manžel ji surově mlátil!

Tina neměla štěstí na chlapy. Její manžel, hudebník Ike Turner (†76), zcela propadl alkoholu a tvrdým drogám. Brutálně se choval i k Tině, kterou opakovaně mlátil a znásilňoval. Jednou ji několikrát udeřil do nosu tak, že musela podstoupit plastickou operaci. Tina se dokonce pokusila o sebevraždu! Když se dala psychicky do pořádku, obvinila Ika z násilného manželského zneužívání a požádala o rozvod. Dokonce souhlasila, že Ikeovi zůstanou všechna práva na její nahrávky. Manželství vydrželo 17 let. Tina Turner potom musela živit 4 děti, a tak po nějaký čas využívala potravinových lístků pro sociálně slabé. Ike zemřel v prosinci 2007.

Co o ní možná nevíte...
  • Za svou kariéru osminásobná držitelka cen Grammy prodala více než 180 milionů alb.
  • Původně se jmenovala Anna Mae Bullock. Její první muž Ike Turner ale miloval komiksovou postavičku Sheenu, královnu džungle. A z Sheeny vznikla Tina.
  • Vydala 14 oficiálních alb.
  • Po předcích je z jedné čtvrtiny indiánka z kmene Čerokézů.
  • Má prý jedny z nejkrásnějších nohou na světě, a má je pojištěny u společnosti Lloyd´s na několik milionů liber.
  • Na koncertě v Riu do Janeiro v lednu 1988 vidělo Tinu 182 000 diváků! Tento rekord zaznamenaný i v Guinnessově knize rekordů se podařilo překonat až za několik let Paulu McCartneymu (na stejném místě).
  • Poslední celosvětové turné Tiny Turner z roku 2000 nazvané Twenty Four Seven přitom zaujalo během devíti měsíců přes tři miliony fanoušků na 123 stadionech po celé zeměkouli.
  • Byl jí propůjčen rytířský řád francouzské vlády.
  • Kromě sídla ve francouzském městě Nice má dům i ve švýcarském Curychu.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.