Televize Nova šetří: Ruší spoustu pořadů! - Co je drahé, skončí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Televize Nova šetří: Ruší spoustu pořadů! - Co je drahé, skončí!

 (Aha! – Martin Hykl, TV Nova, ara)

PRAHA – Televize Nova má nůž na krku! Podle informací deníku Aha! totiž musí kvůli finanční krizi omezit výrobu vlastní tvorby, což se týká především oblíbených seriálů a publicistiky! Licenční podmínka sice Nově ukládá povinnost odvysílat každý den určité procento pořadů z vlastní tvorby.


Pojišťovna štěstí, Comeback, Výměna manželek a další...

PRAHA – Televize Nova má nůž na krku! Podle informací deníku Aha! totiž musí kvůli finanční krizi omezit výrobu vlastní tvorby, což se týká především oblíbených seriálů a publicistiky! Licenční podmínka sice Nově ukládá povinnost odvysílat každý den určité procento pořadů z vlastní tvorby, i tak ale největší česká komerční televize zvažuje, jak velký přínos pro ni ten který pořad při vložených investicích má. Z přísně tajných jednání konce minulého týdne vyplývá, že jako první zřejmě padnou dražší projekty...

Zcela určitě prý skončí velmi nákladný »televizní román« Pojišťovna štěstí, velmi nahnuté to má i Ulice, Občanské Judo či neúměrně nákladné Střepiny.

„Je to jeden z nejdražších publicistických pořadů a Nova si teď nemůže dovolit takhle rozhazovat. Vždyť výdaje na jediný příspěvek do Střepin jsou pět až deset tisíc, plus další peníze na moderátory a reportéry,“ tvrdí náš zdroj. Určitě na obrazovce zůstanou levnější projekty jako je Snídaně s Novou, Koření, Víkend, Babicovy dobroty a seriálová Ordinace. Nova však popírá, že by měla v plánu velké rušení. „Oblíbené publicistické formáty Střepiny, Víkend a Volejte Novu budou moci diváci sledovat i nadále. Pokračujeme v natáčení divácky velmi oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice,“ říká mluvčí Novy Fričová s tím, že jestli něco zmizí, tak jen kvůli letní pauze. Nebylo by to však poprvé, co se letní pauza stala smrtelnou pro řadu kdysi populárních formátů.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.