Kouzelník Kožíšek - Už je v chomoutu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kouzelník Kožíšek - Už je v chomoutu!

Na přísně utajené veselce nemohl chybět ani ženichův a nevěstin syn Matyáš.
Na přísně utajené veselce nemohl chybět ani ženichův a nevěstin syn Matyáš. (: Tomáš PÁNEK)

CTĚNICE – Náš nejúspěšnější iluzionista Pavel Kožíšek (35) se v pátek 7. července v poledne oženil.


Po šestileté známosti řekl za přísného utajení »ANO« matce svého syna Matyáše (3), majitelce psího salonu Lucii Panošové (29). Principál Divadla kouzel do samotného konce zůstal věren své profesi, kdy se tajemství neprozrazují a svou svatbu dokonale utajil.

Svatebního obřadu, který se konal v romantických prostorách zámku Ctěnice, se zúčastnili pouze rodiče a sourozenci. „Doufám, že se naši kamarádi nebudou moc zlobit, ale opravdu jsme chtěli tento den prožít pouze sami s Lucinkou. Snad to všichni pochopí. S přáteli samozřejmě vše a o to víc rádi dodatečně oslavíme, až se vrátíme ze svatební cesty,“ slibuje kouzelník. Na svatební cestu odletěli čerství novomanželé i se synem v sobotu ráno do Paříže. Líbánky ve městě nad Seinou pamatují i na malého Matyáše, který se nejvíc těší na atrakce v pařížském Disneylandu. Kliknutím zvětšeteKouzelníkův syn také rodičům pořádně zamotal hlavu, když jim dopoledne před obřadem »odčaroval« snubní prstýnky. „Matýsek si hrál s prstýnky a nechal je zmizet. Bohužel trik spočíval v tom, že je vhodil do větrací mřížky od radiátoru, který je schovaný pod dřevěným obložením. Musel jsem tedy pár minut před odjezdem z domu, ustrojený v žaketu a se šroubovákem v ruce odmontovat, což v mém případě znamená zdemolovat, celou dřevěnou stěnu, abych se dostal k radiátoru, kde byly odčarované prstýnky,“ přiznal předsvatební anabázi kouzelník s tím, že veselka byla vůbec dost hektická. „Na poslední chvíli nedorazila vizážistka, takže jsem Lucinku česal sám. A pak před zámkem jsme zjistili, že jsme zapomněli svatební kytičku, tak jsme se pro ni vraceli,“ dodal Kožíšek.
Na luxusní slavnostní tabuli se servírovaly delikatesy s tajuplnými názvy jako Jitro kouzelníků a Magická kapsa, mezi míchanými koktejly zaujala Spiritistická seance nebo Levitační kombinace. Pavel Kožíšek pochází z Hořic v Podkrkonoší, a tak jako správný patriot nezapomněl na hořické trubičky, které vypadaly jako kouzelnické hůlky. A nesmělo chybět ani pravé japonské sushi. To si mág oblíbil, když nás dva roky úspěšně reprezentoval v Japonsku, kde získal na Světovém poháru bavičů titul mistra světa. V zemi vycházejícího slunce také otevřel nedaleko Tokia první japonské divadlo kouzel. Na podobném principu vybudoval svoje vlastní divadlo, které je také situováno za samotnou hranicí hlavního města, v Líbeznicích u Prahy. Diváci se zde na strhující show Magická esa mohou těšit na nejlepší světové »copperfieldovské« iluze a přední české krásky. Tak ať to našemu kouzelníkovi čaruje a vše mu vychází nejen na jevišti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.