Poprali se o Srstku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Poprali se o Srstku

Kapitáni obou týmů Jiří Rámeš a Libor Petrů (vpravo) se přetahují o bývalého stopera pražské Slavie Zdeňka Srstku.
Kapitáni obou týmů Jiří Rámeš a Libor Petrů (vpravo) se přetahují o bývalého stopera pražské Slavie Zdeňka Srstku. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Desáté výročí vzniku oslavil fotbalový tým Arabela exhibičním zápasem proti týmu Kolumbus V.Y.P. A když desáté výročí, tak deset gólů v síti Kolumba, rozhodl šéf Arabely Jiří Rámeš.


Hráči Arabely se řídili příkazy svého kapitána a skutečně deset gólů nastříleli.
Kliknutím zvětšeteJelikož Kolumbus žádné výročí neslavil, vsítil o branku méně. Vyprodané ochozy na Václavském náměstí sledovaly líté boje herců Zdeňka Srstky, Jaroslava Sypala, Davida Suchařípy, Mojmíra Maděriče a zpěváků Robiho Havla, Kamila Emanuela Gotta a Libora Petrů. Na malém hřišti s umělou trávou, kde se hrálo 3+1 a vynikly technické finesy především herce Jaroslava Sypala, který si vzhledem k rozměrům hřiště dovolil dát branku z půlícího kruhu.
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteNejlepším střelcem s pěti góly se stal Libor Petrů. Jaroslav Sypal měl na nohou kopačky, které dostal od jednoho kolumbijského mága při zájezdu s divadlem do Jižní Ameriky. „A přinesly mu štěstí, stal se nejlepším střelcem Arabely. Škoda, že je nepůjčil někomu z našich fotbalových reprezentantů na mistrovství světa v Německu!“ přiznal deníku Aha! Libor Petrů.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.