Naďa Urbánková - Nejhorší den jejího života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Naďa Urbánková - Nejhorší den jejího života!

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Naďa Urbánková (69) se cítila v uplynulých dnech jako ve špatném filmu! A korunovala to módní přehlídka její jediné dcery Jany Fabiánové (30), která se původně jmenovala Linda Nemejovská.

Nejprve zranění psa, pak odtažené auto a nakonec propadák dcery...

Zpěvačka Naďa Urbánková (69) se cítila v uplynulých dnech jako ve špatném filmu! A korunovala to módní přehlídka její jediné dcery Jany Fabiánové (30), která se původně jmenovala Linda Nemejovská.

„Všechno je špatně. Včera jsem jela na veterinu s naším psem, protože si o něco rozřízl tlapu. A teď mi odtáhli auto,“ povzdechla si zpěvačka, která odmítla zazpívat na sedmdesátinách Karla Gotta s tím, že osmitisícový honorář je málo. V posledních letech se o Urbánkové píše už jen ve spojitosti s rozpadem jejího posledního manželství a mnohamilionovými dluhy, které zbyly z jejího a manželova podnikání. I když se na dceřině přehlídce nechala slyšet, že vše dobře dopadlo a akce byla úspěšná, není to pravda. Modely, byť hezké a vkusné, předváděly začínající modelky a z ohlášených hostů, mezi kterými neměli chybět například manželé Landovi, Kateřina Jacques nebo Jiřina Jirásková, nikdo nedorazil.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.