Adamovská se zhroutila! Koktá, nemůže mluvit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Adamovská se zhroutila! Koktá, nemůže mluvit...

 (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Život Zlaty Adamovské (50) se hroutí! Informace o údajném rozvodu s Radkem Johnem (54) jí vzaly veškerou chuť do života. Herečka a nejoblíbenější žena televize Nova, která letos získala cenu Anno, marně přemýšlí, kdo celou kauzu zinscenoval.


„Byla to rána pod pás,“ tvrdí Zlata. „Počítám s tím, že se bude probírat můj život, ale nepočítám s tím, že se budou psát pomluvy a lži. S tím se absolutně nesmířím a jsem z toho znechucená,“ brání se Adamovská. A potichu, s občasným zakoktáním, a značně zpomaleným hlasem, jako by ani nemohla mluvit, dodává něco v tom smyslu, že jí chtěl někdo cíleně ublížit.

Jinak si to prý nedokáže vysvětlil. Příčina? Nic než holá závist. „Je zvláštní, že to přišlo přesně ve chvíli, kdy jsem dostala cenu Anno. Daly se na mně vydělat velký prachy. Respektive na našich jménech,“ řekla Super.cz zdrcená Adamovská. Šok, který utrpěla po návratu z Keni, kde trávila dovolenou se svým manželem, už zřejmě herečka nechce znova prožít. „Oni na dovolené nejdříve neměli vůbec potuchy, co se tady děje,“ tvrdí dobře informovaný zdroj z okolí manželů.

Celá kauza se samozřejmě na doktorce Běle Páleníkové z »nováckého« nejsledovanějšího seriálu Ordinace v růžové zahradě podepsala, a to nejen na psychice. Zlata Adamovská se ve středu večer poprvé objevila oficiálně na jedné společenské akci a jen stěží ustála nálety novinářů. Ti ji bombardovali otázkami, týkajícími se samozřejmě rozvodu. Odpovědi ze sebe dostávala jen ztěžka. Jindy upovídaná a stále se usmívající herečka byla jakoby utlumená. Nemohla ze sebe dostat slovo. Pochopitelně! O svém rozvodu se vyjádřila jen několika větami. Výraz v obličeji jako by říkal – tohle bylo příliš. Ustát to chce opravdu hodně sil. A ty herečce pomalu a jistě docházejí. Spolehnout se nemohla ani na manžela, jedinou útěchou byla sklenička šampaňského a dcera, která ji na akci doprovodila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.