Alice Bendová: Prsa už neukážu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Alice Bendová: Prsa už neukážu!

„Lechtivé scény už fotit nebudu,“ tvrdí Alice
„Lechtivé scény už fotit nebudu,“ tvrdí Alice

PRAHA – Sexbomba Alice Bendová (32), která exceluje na Primě v Rodinných poutech, už nikdy nebude točit lechtivé scény! „Už toho odhalování bylo dost. Poslední dobou se stydím, už jen když mám točit ve spodním prádle,“ tvrdí rozhodně Alice.

„S lechtivými scénami končím! A to se týká nejen Rodinných pout, ale i ostatních projektů,“ řekla deníku Aha! Alice Bendová. „V létě mám natáčet pokračování filmu Duše jako kaviár, bude se jmenovat Duše jako oběť hříšného těla. Také v něm mám mít několik peprných scén, ale poprosila jsem režiséra a scenáristu, aby se odehrávaly buď pod dekou, nebo potmě,“ směje se Alice.

„Během příštího týdne bych měla také dostat scénáře nových dílů seriálu Hop nebo trop, který budu točit pro Českou televizi. Budou to zase čtyři díly a každý bude tematicky zaměřený. Čtyři sporty a čtyři roční období,“ svěřila se Aha! Bendová. „Letošní léto bude prostě opravdu perné! Doufám ale, že budu mít během té vší práce chvíli čas podívat se konečně na Kubu, když mi v lednu z této cesty sešlo,“ stále věří Bendová.

Autoři: Jiří LANDA, Petr MACEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.