»ZRÁDKYNĚ« MORÁVKOVÁ: Vrátila se na místo činu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»ZRÁDKYNĚ« MORÁVKOVÁ: Vrátila se na místo činu!

Dana Morávková musela čelit štábu, který »zradila«.
Dana Morávková musela čelit štábu, který »zradila«. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Dana Morávková (37) se včera po týdenní dovolené, během které se provalila její »zrada«, vrátila na plac Velmi křehkých vztahů! Přestože podle spekulací Dana nejsledovanější seriál televize Prima opouští a míří na konkurenční Novu do Ordinace v růžové zahradě, s Primou ji stále ještě váže smlouva.


Úterý, 7.25,
ateliéry VKV

Štáb, který se o jejím odchodu dozvěděl zatím jen z novin, ji však podle informací deníku Aha! s otevřenou náručí nepřivítal...

Spontánnost a vřelou náladu na natáčení primáckého seriálu nahradily kradmé pohledy a dusná atmosféra. Štáb má mít Daně za zlé to, že jim o svém odchodu neřekla sama, ale museli se to dozvědět z novin. Navíc se mezi štábem proslýchá, že zatímco ještě nedávno byly plány, že VKV budou pokračovat ještě do Vánoc, nastalá situace vzala scenáristkám Kateřině a Jitce Bártů chuť seriál dál prodlužovat, a rády by skončily už před letními prázdninami.

Kliknutím zvětšete„Holky braly Danu jako velkou kamarádku a hrozně je mrzelo, že jim o svém úmyslu neřekla. Navíc se říká, že Dana má v Ordinaci hrát postavu velmi podobnou té z VKV, což je prakticky krádež, proti které se nemají jak bránit,“ prozradil deníku Aha! jeden ze členů štábu s tím, že na Primě doufají, že je vše opravdu jen špatný sen. „Kdyby alespoň Dana počkala, až VKV skončí samy, už dlouho je jasné, že se jde do finiše, ale takhle zdrhnout? Vždyť na Nově už pro ni mají natáčecí plán,“ zlobí se náš zdroj.

Nova s Morávkovou prý opravdu počítá už od 122. dílu Ordinace, který se na obrazovkách objeví v červnu. Sama Morávková se i nadále odmítá k věci vyjadřovat. „Nezlobte se, ale opravdu ještě nemůžu,“ řekla před včerejším natáčením a viditelně vystresovaná vstoupila do ateliérů VKV. O několik kilometrů dál, v sídle televize Prima, se zatím celý den informace o Danině odchodu a konci VKV řešily na vedení. Oficiální rozhodnutí však zatím nepadlo.

Ordinace je na tom lépe

Co se sledovanosti seriálů týče, Dana Morávková by přestupem na Novu určitě neprohloupila...
VKV – 820 000 diváků (5. 3. 2009)
Ordinace – 2 148 000 diváků (5. 3.2009)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.