Miss Sokolová: Já už ji mám baculatou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Sokolová: Já už ji mám baculatou!

Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem
Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem (: ara)

PRAHA - Takhle se to dělá! Zatímco čerstvá miss Iveta Lutovská (25) o baculaté kasičce jen sní, Kateřina Sokolová (20) už přišla na způsob, jak rychle vydělávat.

Stačilo jí k tomu jen naučit se, jak jednat s italskými šéfy. Že toto umění opravdu zvládla, dokazuje výše jejích nejnovějších honorářů - proti loňskému podzimu jsou dvojnásobné!

Italská agentura Flash Model Management, která se o Katku v Miláně tentokrát starala, k ní byla podivuhodně štědrá.. „Zaplatili mi hotel, poslali pro mne řidiče a dostala jsem také dvojnásobek honoráře než za minulé focení. Přesnou sumu neprozradím, ale pohybuje se v řádech statisíců," naznačuje miss a modelka pro server iDnes.

Recept na to, jak okouzlit italské módní bosse, ale Katka tají. „Jsem komerční typ a hodím se jim," prohlašuje tajemně úspěšná kráska. Katka teď musí ještě složit poslední zkoušku semestru na Vysoké škole obchodní v Praze. Čeká ji za čtrnáct dní z nepříliš populárního předmětu - matematiky.

Kateřina Sokolová na sebe loni upozornila sérií fotografií z botanické zahrady v Praze-Troji.

Miss Lutovská: Baculatá kasička!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.