Celý den v natáčkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Celý den v natáčkách!

Iveta Lutovská má snad nejvíce zkušeností. V soutěži krásy se neobjevila poprvé, už před několika lety se probojovala mezi dvanáct finalistek Miss ČR.
Iveta Lutovská má snad nejvíce zkušeností. V soutěži krásy se neobjevila poprvé, už před několika lety se probojovala mezi dvanáct finalistek Miss ČR. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Celý den v natáčkách! Nelehká byla včerejší příprava dívek na finále soutěže Česká Miss 2009. K nervozitě a stresu v zákulisí se přidaly ještě další trable. Hlavu totiž měla většina finalistek obtěžkanou natáčkami.

Útrapy krásek na generálce České Miss 2009 – finálový večer

Pár kilo navíc si tak nosily krásky, které včera večer bojovaly o korunku.

Brouka v hlavě měla pro změnu porota ve složení Milan Štaindler, Blanka Matragi, Igor Timko a předsedkyně poroty Michaela Maláčová. Od božího rána pozorovali dívky na pražském letišti a vybírali šestici finalistek, která postoupí do užšího výběru. Po několikahodinovém zkoušení měli všichni jasno. Své tipy už Michaela Maláčová avizovala několik dnů dopředu.

Nezkušená Zina Štovíčková se startovním číslem dvě a modelingem protřelá Iveta Lutovská – to byly dvě největší favoritky. Blonďatá Iveta Lutovská v sexy plavkách Aquila Aqualinea také nejvíce zaujala i mužskou část poroty. „Ty krásné dlouhé nohy a blond vlasy, já mám jasno – je to dívka s číslem sedm Iveta,“ rozplýval se nad pětadvacetiletou blondýnou frontman kapely No Name Igor Timko. Zájem u Lutovskou vzešel i ze strany Milana Šteindlera. „Koho bych poslal k šejkovi? No určitě typickou evropskou dívku, musí to být blondýna, takže za mě taky Ivetu Lutovskou,“ mlsně pokukoval po finalistce s číslem sedm herec a režisér Šteindler. Tancem a zpěvem však ohromila nejen diváky v odletové hale, ale i diváky u obrazovek televize Nova Dara Rolins. I ta neponechala nic náhodě a samozřejmě dorazila na generálku. „Lauru jsem nechala doma, ta má hlídání,“ řekla Nedělnímu Aha! Dara, která z generálky upalovala domů, aby si stihla načesat hlavu. Kdo nakonec nejvíce zaujal diváky, již svými hlasy zvolili nejkrásnější dívku soutěže Česká Miss 2009, nebylo do uzávěrky tohoto vydání jasné.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Koho tipovaly missky?

Kliknutím zvětšeteLucie Hadašová (22) – Česká Miss 2007
„Mně se líbily nejvíce dvě z finalistek. Číslo 4 Leona Grešáková (22), která má zvláštní obličej a je hezká i nenalíčená. Také mě zaujala finalistka číslo 11 Klára Rychtaříková (19).

Kliknutím zvětšeteRenata Langmannová (22), Česká Miss 2006
„Mojí favoritkou byla Iveta Lutovská (25), kterou osobně dobře znám. Kromě toho, že má krásnou tvář, má také příjemné vystupování a je krásná i jako člověk.“

Kliknutím zvětšeteEliška Bučková (19) – Česká miss 2008
Těžko říct. Česká Miss by měla být především přirozená, protože je symbolem krásy pro ostatní holky.“

Trapasy České Miss

Kliknutím zvětšeteProblém s gepardem Jóžinem
Při vyhlašování České Miss 2008 došlo na jevišti málem k tragédii.
Promenáda se zvířaty sice byla originální, ale jinak poměrně hloupý nápad. Jednu soutěžící málem uškrtil had, druhá nezvládala naštvaného geparda Jóžina.
Ochránci zvířat skřípěli zuby.

Kliknutím zvětšeteŠílená pařba
Pěkný skandál následoval po vyhlášení České Miss 2007.
Oficiální večírek se totiž zvrhl v šílenou pařbu. Missky se válely po zemi, lily do sebe litry alkoholu a chvíli to vypadalo i na striptýz na stole.

Kliknutím zvětšeteObvinili jí přítele
Česká Miss 2005 Kateřina Smejkalová měla v roce 2007 zajímavý problém.
Bratr jejího přítele Petr Opuštil byl totiž obviněn z příjímání úplatků. Jako celník si řekl při své práci o peníze.
Na Smejkalovou to rozhodně neházelo dobré světlo.

Kliknutím zvětšeteOpíjela se na doraz
Česká vicemiss 2005 Michaela Štoudková málem propadla démonu alkoholu.
Na večírcích se opíjela tzv. »na doraz«, několikrát ji dokonce museli přátelé odnášet.

Nabouraný automobil
Předávání jedné z cen, automobilu, se po vyhlášení České Miss 2007 zvrhlo ve frašku.
Druhá vicemiss Lilian Sarah Fisherová totiž dostala auto evidentně bourané. Vzala to ovšem s humorem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.