Šokovaná Belohorcová: Dárek k narozeninám – smrtící stroj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šokovaná Belohorcová: Dárek k narozeninám – smrtící stroj!

Zuzana Belohorcová a její přítel Vlasta Hájek
Zuzana Belohorcová a její přítel Vlasta Hájek

PRAHA – Na včerejší oslavě svých třiatřicátých narozenim zažila moderátorka Zuzana Belohorcová šok. Její přítel, podnikatel Vlasta Hájek (32) jí totiž přichystal podivný dárek. Let vojenskou stíhačkou!

Na včerejší oslavě svých třiatřicátých narozenim zažila moderátorka Zuzana Belohorcová šok. Její přítel, podnikatel Vlasta Hájek (32) jí totiž přichystal podivný dárek. Let vojenskou stíhačkou! „Z toho jsem byla trošku paf,“ neskrývala rozpaky Zuzka. „Vlasta musí letět se mnou. Sama do toho přece nevlezu!“

Jenomže Zuzana netušila, že třímístné stíhačky se nevyrábějí. Když zjistila, že poletí jen ona a profesionální pilot, prohlásila: „To jsem si neuvědomila! To bude tedy peklo!“ Podle zjištění Ahaonline.cz tahle legrace Vlastu Hájka přišla na třicet tisíc korun.
Kromě letu pekeklným strojem od přítele Zuzana dostala další drahé dárky. „Dal mi několik doplňků mé oblíbené značky,“ rozplývala se slovenská krasavice, které do sbírky luxusních kousků značky Louis Vuitton teď přibyl i pásek a kabelka.

Moderátorka dnes ráno odjela do slovenské Žiliny za rodiči, kde narozeniny oslaví v rodinném kruhu. Ahaonline se připojuje ke gratulaci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.