Petr Muk - manželka i dcera v nemocnici! Chyba lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Muk - manželka i dcera v nemocnici! Chyba lékařů!

S malou dcerou Noemi se teď Petr Muk nemůže procházet, protože leží ve velkých horečkách.
S malou dcerou Noemi se teď Petr Muk nemůže procházet, protože leží ve velkých horečkách. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek)

PRAHA – Lékaři ji málem připravili o život! Manželka Petra Muka Eva (34) i malá dcera Noemi (2,5) leží v třicetidevítistupňových horečkách. Včera ráno musel Muk dokonce svou ženu odvézt na plicní.

„Co já si teď zažívám… Doma mám hotový lazaret. Ženu jsem odvezl na plicní, malá má šílené horečky,“ svěřil se deníku Aha! rozrušený Petr Muk (43).

Ambulantní ošetření na pohotovosti vytočilo nejen zpěváka, ale i jeho nemocnou manželku. „V neděli večer jsem ji vezl na pohotovost. Najít v Praze ambulanci je však téměř nemožné. Bál jsem se zavolat záchranku, protože jsem nevěděl, jestli je to natolik vážné. Jeli jsme tedy na tu pohotovost, zaplatil jsem devět pětek, pak doktorka rychle od stolu projela mou ženu, řekla nám, co si máme koupit v lékárně a sama sebe kryla tím, že máme jít v pondělí na nějakou ambulanci,“ popisuje Muk.

Stav jeho ženy se samozřejmě nezlepšil a včera musela navštívit nemocnici. S šílenými horečkami byla vyšetřena i malá dcera. „Ta to naštěstí snáší lépe než má žena,“ řekl závěrem Muk.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.