Zlata Adamovská - Šokující spekulace: Zahýbá se Štěpánkem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlata Adamovská - Šokující spekulace: Zahýbá se Štěpánkem?

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Zlata Adamovská a Petr Štěpánek (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Zlata Adamovská (49) se pěkně vybarvila. Ještě se ani nestihla rozvést se svým manželem, publicistou Radkem Johnem (54) a už prý laškuje se svým hereckým kolegou a milencem Petrem Štěpánkem (60). Všimli si toho už i jejich seriáloví kolegové z Ordinace v růžové zahradě. Je Štěpánek ten pravý důvod, proč se hvězdný pár rozvádí?

Herečka Zlata Adamovská (49) se pěkně vybarvila. Ještě se ani nestihla rozvést se svým manželem, publicistou Radkem Johnem (54) a už prý laškuje se svým hereckým kolegou a milencem Petrem Štěpánkem (60). Všimli si toho už i jejich seriáloví kolegové z Ordinace v růžové zahradě. Je Štěpánek ten pravý důvod, proč se hvězdný pár rozvádí?

„Nejčastěji jsou k vidění v egyptské restauraci Sahara v centru Prahy, nedaleko náměstí Míru,“ píše se v týdeníku Šťastný Jim. Právě tam je údajně prozradily letmé doteky a vzájemné pohledy z očí do očí, které naznačovaly, že se nejedná pouze o přátelství. Dalším faktorem, který přeje tomuto vztahu je, že Štěpánek přijal nabídku zahrát si v seriálu Ordinace v růžové zahradě jen kvůli Adamovské. „Pro mě je nejdůležitější s kým pracuji a se Zlatou se známe pěknou řadu let, je báječná,“ nechal se před časem slyšet herec.

Dokonce to došlo tak daleko, že oba údajní milenci přestali chodit do společnosti se svými drahými polovičkami a chodí na večírky bok po boku. Štěpánek se dokonce vymlouvá na to, že jeho manželka, se kterou je již pětatřicet let, se ve společnosti necítí dobře. To ale není zase až tak pravda. Zlí jazykové totiž tvrdí, že se charismatický herec za svou manželku spíš stydí, protože se mnohdy neudrží a vypije víc skleniček, než se na dámu sluší. „Nedivím se, že to mezi Zlatkou a Petrem zajiskřilo. Radek se věnuje jen práci a Petrova manželka Vlasta Janečková na večírcích pije víc než Štěpánek. Konečně by vedle sebe měl ženu, která by ho reprezentovala,“ sdělil deníku Aha! člověk, který je se vztahy obou rodin dobře obeznámený.

Štěpánek ale vše popírá. „To není žádná pravda. Zlatku mám rád, ale náš vztah je jen profesionální. Dobře se nám spolu pracuje a v práci se o svém soukromí vůbec nebavíme. Jsem přes pětatřicet let šťastně ženatý a měnit to nehodlám,“ sdělil včera deníku Aha! Štěpánek. Adamovské se nám bohužel nepodařilo dovolat, protože má stále vypnutý mobil a údajně je pořád ještě v Africe na dovolené.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.