Lucie Vondráčková: Za láskou musí až do Ameriky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Vondráčková: Za láskou musí až do Ameriky

Líbí se vám Lucka s dlouhými vlasy?
Líbí se vám Lucka s dlouhými vlasy? (: ara)

Nejprodávanější zpěvačka loňského roku Lucie Vondráčková právě odjíždí do Ameriky. Kromě toho, že se chce pocvičit v angličtině, doufá, že tam konečně najde novou lásku.

Od rozchodu s krasobruslařem Tomášem Vernerem se jí to totiž nedaří. „Tam daleko se seznámíte se spoustou nových lidí," přiznává zpěvačka v rozhovoru pro Šťastný Jim. A hlavně: „... nikdy se nedozvíte, že se někdo na vás usmívá, maže vám med kolem pusy a přitom by vás nejraději zadupal půl metru pod zem."

V Čechách má Lucka sice výhodu, že kamkoliv přijde, lidé ji hned poznají. Takže i seznamování je pro ni jednodušší. „Jsem celkem uzavřená, a tak je fajn, když přijde někdo za mnou."

Jenomže v Čechách prostě nikdo zajímavý k Lucce nepřišel. A tak jí nezbývá, než se po někom poohlédnout za oceánem. „Umím si naprosto dokonale představit, že to bude třeba nějaký Dave z Los Angeles," směje se zpěvačka.

Přenos z předávání cen Deska roku bude vysílat TV Prima v úterý 17. února

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.