Černá Kronika se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Černá Kronika se vrací!

Tomáš Holý
Tomáš Holý (: film Ať žijí duchové!)

PRAHA - Zakletá Leontýnka, přísný otec rytíř Brtník, depresivní Černá kronika nebo nepřející ředitel samoobsluhy Jouza – tito všichni slavní hrdinové legendárního filmu Ať žijí duchové! znovu ožijí! Pomůže jim v tom divadlo Milénium, které v květnu uvedene muzikálovou verzi filmového hitu.

Zakletá Leontýnka, přísný otec rytíř Brtník, depresivní Černá kronika nebo nepřející ředitel samoobsluhy Jouza – tito všichni slavní hrdinové legendárního filmu Ať žijí duchové! znovu ožijí! Pomůže jim v tom divadlo Milénium, které v květnu uvedene muzikálovou verzi filmového hitu.

„Oproti filmu je naše představení postavené více na tanečních číslech, ve kterých tančí, hrají a zpívají děti ve věku od šesti do třinácti let,“ svěřil se serveru www.certnakoze.cz režisér Ladislav Beran. Ve filmu se kdysi objevily slavné tváře jako Jiří Sovák, Věra Tichánková, Vlastimil Brodský nebo Lubomír Lipský a ve svém tehdy již třetím filmu si zde zahrála i maličká dětská Tomáš Holý. „Dospělé hrají ochotníci, máme tu dvojrole i trojrole,“ doplnil Beran pro deník Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.