Zoufalá Faltýnová - Utíká od Langmajera? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalá Faltýnová - Utíká od Langmajera?

Nevěrná Petra Faltýnová by se ráda vrátila se svému bohatému manželovi Simonu Šteklovi.
Nevěrná Petra Faltýnová by se ráda vrátila se svému bohatému manželovi Simonu Šteklovi. (Aha! – Mária Rušinová, Marek Pátek)

PRAHA – Nevěrné modelce Petře Faltýnové (30) již začíná docházet, že život je o něčem jiném než o prchavém poblouznění.

Chce se vrátit k manželovi!
Langmajer ji už omrzel

Podle informací Aha! přehodnocuje svůj vztah s hercem Jiřím Langmajerem (42), kvůli kterému opustila pět měsíců po svatbě svého bohatého manžela, podnikatele Simona Štekla (30)!

„Petra toho už lituje, ono to s Langmajerem asi není to pravé,“ špitá se v českém showbyznysu. Petře navyklé na přepych prý vadí zejména to, že Langmajer má oproti Simonovi, úspěšnému spolumajiteli salonu s luxusními vozy, poměrně hluboko do kapsy.

»Langoš« navíc musí živit rodinu a v případě rozvodu se svou ženou Kamilou by musel platit nemalé alimenty na mladší dceru Julii (11). Jeho jediným »štěstím« je, že druhá dcera Tereza už je plnoletá.

Faltýnová možná brzy s prosíkem zaklepe na dveře svého manžela Simona, který ihned po provalení Petřiny zrady hodlal podat žádost o rozvod. Odpustí jí Simon? „Je to citlivá záležitost, k tomu se nechci vyjadřovat. Zatím se nic nemění,“ odmítl o podobné možnosti mluvit. Jeho přátelé však jisté tušení mají. „Asi by ji zpátky vzal, přece jen je to rozumný chlap, ví, jak to chodí, a nechce ten vztah jen tak hodit za hlavu,“ myslí si Šteklovo okolí.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.