Petr Rychlý z Ordinace: Chcete k němu domů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Rychlý z Ordinace: Chcete k němu domů?

PRAHA – Tak to je k neuvěření! Takový Američan Brad Pitt díky astronomickým honorářům v řádu stamilionů nemá důvod shánět »vedlejšáky«. Zato jeho český kolega Petr Rychlý (43) z Ordinace v růžové zahradě si kromě divadla, televize a moderování musel přibrat i kosmetické služby. Asi aby nemusel třít bídu…


● Udělá vám masáž!
● Nabídne »kafčo«, poklábosí…
● Tady je jeho číslo!

Osobně tak svým doporučeným klientkám radí, co a jak mají dělat s pletí, těm zanedbanějším dokonce ochotně prodá speciální přístroj.

Přestože jsme v ruce měli důkaz v podobě letáku, do nějž Petr vlastní rukou vepsal jméno a telefonní číslo své i své ženy pro další konzultace, nevěřili jsme, dokud se naše redaktorka telefonicky přímo u Rychlého na jednu takovou konzultaci neobjednala.

„S tou kosmetikou to není problém. Je to přístroj a jmenuje se (...), ta kosmetika funguje na bázi kosmetického proudu, k tomu se používají gely. Provede se masáž obličeje a vyčistí se vám póry. Já jsem to zkoušel, ale hlavně moje žena. Můžete klidně přijít i k nám, záleží, jak se dohodneme,“ vychrlil ochotně.

Kliknutím zvětšete„Za předvedení nám nemusíte platit, to nic nestojí. Můžeme to vyřešit u vás, ale klidně i u nás. Kolik to stojí? Myslím si, že žehlička do šesti tisíc korun a ty gely osm set padesát s tím, že jeden vydrží na čtrnáct dní, tudíž na měsíc potřebujete dva. Ale záleží to na typu pleti, třeba někdo tolik nesaje. Zavolejte na číslo mé ženy, ona se s vámi ráda domluví, já u toho pak taky můžu být, když budete mít zájem. Můžeme si dát kafčo. Samozřejmě se přizpůsobíme vašemu času. Vezměte kamarádky a přijeďte k nám. Ano, jsem to já, ten Petr Rychlý, takový je život a obchod musí jít,“ dodal moderátor Rychlý, když se naše redaktorka divila jeho zapojení do »beautybyznysu«.

Rychlého k tomu dohnala velká rodina. Má tři děti, je podruhé ženatý s bývalou tenistkou Janou Pospíšilovou a vlastní velký dům, jehož provoz něco stojí. Jeho role v Ordinaci se ale bohužel v posledních řadách výrazně zmenšila, večírky jsou nepravidelný příjem, divadlo je spíš koníček, a tak Petr rodinnou kasu lepí, jak se dá. Dokonce i gelem na pleť...

Chcete vědět víc? Volejte mobil Petra Rychlého: 775 550 450.


Autor: PETR MACEK, EVA KREMSEROVÁ
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.