Simon Štekl v Plzni - Okukoval kamarádky své ex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simon Štekl v Plzni - Okukoval kamarádky své ex!

Simon Štekl
Simon Štekl (Aha! – Martin Hykl)

PLZEŇ – Rozvádějící se podnikatel Simon Štekl (30), kterého nedávno opustila manželka Petra Faltýnová (30) kvůli herci Jiřímu Langmajerovi (42), si poprvé od rozchodu vyrazil do společnosti. Ve středu večer dorazil na slavnostní otevření Hockeybaru Severka do Plzně a opravdu neprohloupil.

Rozvádějící se podnikatel Simon Štekl (30), kterého nedávno opustila manželka Petra Faltýnová (30) kvůli herci Jiřímu Langmajerovi (42), si poprvé od rozchodu vyrazil do společnosti. Ve středu večer dorazil na slavnostní otevření Hockeybaru Severka do Plzně a opravdu neprohloupil. V baru se to totiž hemžilo krásnými modelkami. Některé z nich ukázaly opravdu skoro vše. A tak dmoucí se dekolty Faltýnové kamarádek nenechaly chladným ani Štekla...

Štekl tak ve společnosti přátel alespoň na chvilku zapomněl na poslední týdny, kdy musel řešit nevěru manželky, na kterou přišel náhodou, když nechal sledovat její auto. Krásné modelky v modelech Petra Lakrona totiž nešly přehlédnout. Extravagantní módní návrhář je totiž oblékl do latexových oblečků, ve kterých například misska Lucie Hadašová vypadala jako domina. A její silikonové trojky opravdu vynikly. Ale zahanbit se nenechaly ani ostatní krásky. Například Martina Dvořáková s přírodními trojkami nebo Veronika Chmelířová s jedničkami. Ač žádnou operaci nepodstoupily, patřily mezi hvězdy večera.

Štekl nakonec ale odjel do Prahy s přáteli Vlastou Hájkem a Zuzanou Belohorcovou, se kterými na večírek dorazil. Na rozdíl od své stále ještě manželky totiž do manželství investoval i své city, a tak se musí nejdřív z rozchodu pořádně vzpamatovat.

Na párty byly i playmate Vlaďka Erbová s manželem a Martina Gavriely a také zpěváci Robert N. či Zdeněk Style Hrubý, který zazpíval se svou novou formací Gloria.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.