Faltýnová & Langmajer: Dvojitá sexuální mašina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Faltýnová & Langmajer: Dvojitá sexuální mašina!

Fotografie
Fotografie (internal)

Divoká vášeň, která přerostla v lásku. Tak se dá popsat nejnovější vztah herce Jiřího Langmajera (42) a modelky Petry Faltýnové (30).

Přátelé Petry Faltýnové nevycházejí z údivu. Modelka, která je proslulá tím, že si za partnery vybírá jen velmi bohaté muže, se najednou zbláznila do relativně chudého herce. Navíc ženatého a se dvěma dětmi. Zřejmě jí vůbec nevadí, že její vyvolený často bydlí v pokojíku bez záchodu, který má v téže budově, kde sídlí divadlo Pod Palmovkou. O toaletu se tam musí dělit se zaměstnanci jistého knižního nakladatelství.
"Petra je sexuální mašina a strašně si Langoše pochvaluje v posteli. Vídají se i několikrát týdně," prozradila Petřina kolegyně Pestrému světu.

Manžel Petry Faltýnové je bohatý obchodník s luxusními auty Simon Štekl. Podváděla s ním své dva předchozí partnery. Vzali se teprve loni v srpnu. Podle některých informací už se ale v té době rodil její vztah s Langmajerem! "Pro mě je tohle manželství uzavřená záležitost. S Petrou se rozvádím," prohlásil rezolutně.

O tom, že jeho rozhodnutí je rozumné, svědčí i další informace, které se nám podařilo vypátrat: Petra má totiž kromě Langmajera ještě další bokovku...

Pikantní detaily z ložnice Faltýnové!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.