Dana Batulková: Nová, lepší prsa!?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dana Batulková: Nová, lepší prsa!?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Hvězda herečky Dany Batulkové (50) v poslední době vylétla tak vysoko, až se to zdá neuvěřitelné. Září v nováckém seriálu Comeback, na hlavu poráží své soupeře ve třetí řadě soutěže Stardance. A změnil se i její šatník: volná, tak trochu klukovská trička skončila na dně skříně a ke slovu přicházejí vyzývavé kostýmy, v nichž vynikne její svůdná postava.

Ženy žasnou a muži mají hříšné myšlenky...

Nabízí se otázka, zda její svůdně plný dekolt, o dobrá dvě čísla větší, než jsme byli zvyklí vídat, není dílem odborníků.

Dana si odpověď na tuto otázku zatím nechává pro sebe. "Táta mě vychovával jako kluka. Jako kluk jsem se i oblékala," směje se herečka, která ve věku, kdy jiné ženy pomýšlejí na důchod a vnoučata, vyráží znovu dobýt svět showbyznysu a napravit svou pověst podvedené a opuštěné manželky. Všechno nasvědčuje tomu, že se jí to podaří: daří se jí jak v kariéře, tak v soukromém životě, po boku o dvanáct let mladšího partnera Ondřeje Zajíce.

Dana Batulková - Tohle je její nový milenec!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.