Leoš Mareš odletěl za teplem - Dovolená za statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Leoš Mareš odletěl za teplem - Dovolená za statisíce!

Leoš Mareš odletěl i s těhotnou manželkou Monikou a synem Jakubem na exotickou dovolenou.
Leoš Mareš odletěl i s těhotnou manželkou Monikou a synem Jakubem na exotickou dovolenou. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Nejžádanější český moderátor Leoš Mareš (32) si zase vyhodil z kopýtka! A před zimou utekl do teplých krajů. Jak na něj práskl jeho kolega Libor Bouček v éteru Evropy 2, Mareš vyrazil i s těhotnou manželkou Monikou (33) a synem Jakubem (3,5) na novoroční exotickou dovolenou!

Nejžádanější český moderátor Leoš Mareš (32) si zase vyhodil z kopýtka! A před zimou utekl do teplých krajů. Jak na něj práskl jeho kolega Libor Bouček v éteru Evropy 2, Mareš vyrazil i s těhotnou manželkou Monikou (33) a synem Jakubem (3,5) na novoroční exotickou dovolenou!

Rychlostí blesku se vyrojily spekulace, že Mareš je s rodinou na ostrově Mauricius. A taková legrácka není zadarmo, bez útraty na místě, která se jistě vyšplhá na pěknou sumu, ho bude jen samotný výlet stát minimálně 200 tisíc korun!

V Ranní show Evropy 2 ho tak posluchači mohou znovu slyšet nejdřív 17. ledna. Do té doby, než se známý moderátor nabaží tepla, nekonečných písečných pláží a exotiky, se musejí posluchači spokojit s jeho náhradou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.