Karel Gott - V kasinu do 7 h ráno! A domů si vezl přes půl milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Gott - V kasinu do 7 h ráno! A domů si vezl přes půl milionu

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – David Kundrát)

ROZVADOV Na více než půl milionu korun si za silvestrovské vystoupení v novém King's Casinu u českoněmeckých hranic v Rozvadově přišel nejpopulárnější český zpěvák Karel Gott (69), který se tam zdržel až do sedmi hodin rána.

ROZVADOV – Na více než půl milionu korun si za silvestrovské vystoupení v novém King''s Casinu u českoněmeckých hranic v Rozvadově přišel nejpopulárnější český zpěvák Karel Gott (69), který se tam zdržel až do sedmi hodin rána.

Mistr tak dal stejně jako Mareš přednost před vystoupením v hlavním programu TV Nova mnohem lépe honorovanému kšeftu. V kasinu zpíval před půlnocí a i po ní. A hýřil skvělou náladou, alkohol však nepil i přesto, že měl vlastního šoféra. Na »hogo fogo« akci pro necelých 500 hostů kasina, jemuž se přezdívá české Las Vegas, si slušné peníze vydělali i také Laďa Kerndl (62), Felix Slováček (65) a Michal David (48), který předtím stihl i vystoupení na pražském Václaváku.

Luxusní kasino, které vypadá jako zámeček, je obehnané vysokým plotem a přes ten byl na Silvestra ještě natažený černý igelit (na snímku dole), aby nikdo zvenčí nezahlédl ani myšku. Vše navíc střežila armáda bodyguardů.

Kliknutím zvětšete

2.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.