Osamocený prezident Klaus - Flirtoval s naší fotografkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Osamocený prezident Klaus - Flirtoval s naší fotografkou!

 (: ara)

PRAHA – Prezident Václav Klaus (67) se nezdá. Na křtu alba Jana Klusáka, kam dorazil bez manželky Livie, laškoval s naší fotografkou Máriou. Když ho fotila, celou dobu se na ni usmíval a nemohl z ní spustit oči. „Tak půvabná mladá dáma mě fotí!“ flirtoval prezident republiky s vylekanou fotografkou, která se zmohla jen na slova díků: „Jé, moc děkuji, pane prezidente! A děkuji, že jste se tak hezky usmíval.“

„To já vám děkuji,“ odpověděl Klaus. Pak k ní přistoupil, podal jí ruku a popřál hezký večer.

„Pan prezident byl hrozně milý. Je to opravdu charismatický sexy chlap,“ svěřila se naše fotografka, která nečekala, že by se kdy mohla s Klausem setkat tváří v tvář, a už vůbec nedoufala, že by jí mohl veřejně skládat poklonu.

Na křtu byl i Klausův dlouholetý kamarád, hudebník a producent Petr Hannig. „Pane prezidente, poslední dobou vypadáte nějak osamocený,“ byla první věta, kterou Hannig Klause přivítal, a všem bylo jasné, že naráží na absenci paní Livie. Hlava státu vše ale zahrála do autu. „To se jen zdá. Kolem mě je tolik lidí, že se nikdy nebudu cítit osamocen,“ odpověděl s noblesou Klaus.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.