Bartošová se Lise upsala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartošová se Lise upsala!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Mária Rušínová)

PRAHA – Iveta Bartošová (42) se po dlouhém váhání přece jen objeví v muzikálu Mona Lisa, přestože ještě v pondělí se nechala slyšet, že si podpisem smlouvy vůbec není jistá a možná ji nepodepíše.

Iveta Bartošová (42) se po dlouhém váhání přece jen objeví v muzikálu Mona Lisa, přestože ještě v pondělí se nechala slyšet, že si podpisem smlouvy vůbec není jistá a možná ji nepodepíše.

Zdůvodňovala to lidským faktorem, kterým je podle informací deníku Aha! Ivetina alternantka v titulní roli Monika Absolonová. Té mělo vadit, že bude kvůli Bartošové v muzikálu upozaděna a producentovi Oldřichu Lichtenbergovi ztropila v jeho kanceláři scénu. „Včera ve čtyři hodiny odpoledne smlouvu podepsala, v divadle zůstává i Monika Absolonová,“ oznámil po dlouhém jednání Lichtenberg, který se už dále k věci nechtěl vyjadřovat. Bartošová prý začne po dohodě zkoušet 5. ledna.

18.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.