Bubílková bude střílet, ale Zemana jí zakázali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bubílková bude střílet, ale Zemana jí zakázali!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Politická glosátorka Zuzana Bubílková (56) našla uplatnění na vznikající digitální televizi Barrandov! Už od ledna zde bude komentovat zásadní události každého uplynulého týdne, a to ve vlastním pořadu s názvem Politická střelnice.

Politická glosátorka Zuzana Bubílková (56) našla uplatnění na vznikající digitální televizi Barrandov! Už od ledna zde bude komentovat zásadní události každého uplynulého týdne, a to ve vlastním pořadu s názvem Politická střelnice.

Stejně jako v zaniklém Politickém harašení i zde se bude občas převtělovat do jiných lidí, včetně své slavné imaginární »tetičky ze Slovenska«! „Původně se měla převtělovat i do politiků, třeba do Miloše Zemana, ale to jí vedení televize neschválilo. Tetička jí zůstala, ale od Zuzany se čeká spíš jízlivé komentování než veselé scénky,“ říká zdroj z TV Barrandov s tím, že v každém díle bude mít paní Zuzana i zajímavého hosta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.