O Ivetu Bartošovou není zájem - Nehrají ji ani rádia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

O Ivetu Bartošovou není zájem - Nehrají ji ani rádia!

Bartošová a Pomeje s cenou Skokan roku, kterou jako jedinou na letošním Slavíkovi získala.
Bartošová a Pomeje s cenou Skokan roku, kterou jako jedinou na letošním Slavíkovi získala. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Producent Jiří Pomeje (44) opět zklamal. Přestože se před několika měsíci chvástal, jak budou písničky jeho manželky Ivety Bartošové (42) z nové desky »22« žádané, opak je pravdou. Ani jedna se totiž nehraje v rádiích!

Producent Jiří Pomeje (44) opět zklamal. Přestože se před několika měsíci chvástal, jak budou písničky jeho manželky Ivety Bartošové (42) z nové desky »22« žádané, opak je pravdou. Ani jedna se totiž nehraje v rádiích! Ve vydavatelství EMI, které disk vydalo, nám nikdo nechtěl sdělit, jak se prodává. Přitom kdyby o něj byl zájem, už by bylo zlaté a firma i Iveta by se úspěchem jistě velmi rádi pochlubili!

Aha! se podařilo zjistit, že od vydání její novinkové desky »22« není o Ivetiny písničky zájem. A to je důvod, proč se její písničky neumístily ani jeden týden v první padesátce v průzkumu Mezinárodní federace hudebního průmyslu (IFPI) Top rádio 2008. Přestože čísla mluví jasně, Bartošové manžel a manažer Pomeje má jiný názor. Podle něj chce Ivetě někdo ublížit a písničky se přestaly hrát těsně před Slavíkem.

„O Ivetiny písničky byl velký zájem a stále se hrály dokola. Ale z nepochopitelných důvodů se před předáváním Českých slavíků přestaly z ničeho nic hrát,“ svěřil se Aha! Pomeje. Podle IFPI se ale nehrály ani před Slavíkem!

A Pomeje jde ještě dál a čtyři dny po vyhlášení Slavíků pořád tvrdí, že Iveta se měla umístit na lepší příčce než páté, ke které navíc získala titul Skokan roku. A to není vše! Podle informací Aha! měla Bartošová získat přes sedmdesát tisíc hlasů. To by znamenalo, že by se stala absolutní vítězkou a přeskočila by i Lucii Bílou, která měla »jen« 67 tisíc bodů.

Sama Bartošová, která podle pořadatele Slavíka získala přes 17 tisíc bodů, tyto informace nepotvrdila ani nevyvrátila! „Omluvte mě, ale nebudu se už ke Slavíkům vyjadřovat. Jsem ráda za cenu Skokan roku, která chyběla v mé sbírce, a dále to nechci řešit,“ sdělila Aha! ještě značně zklamaná bývalá trojnásobná zlatá Slavice.

Podvodník vydělává na českých zpěvačkách

Bartošová má opravdu smolný měsíc. Stala se totiž terčem podvodníka. Slovenský podnikatel Vladimír Drobný prý zneužil její známé jméno, aby se obohatil. Slíbil Městskému kulturním středisku v Novém Meste nad Váhom, že zajistí kulturní večer Vánoce právě s Bartošovou, Liborem Boučkem a Peterem Nagyem. Předem inkasoval zálohu skoro šedesát tisíc slovenských korun, ale údajně už nic nezajistil. „Na žádném vystoupení jsem se nedohodl. Ani toho člověka neznám. Jen mě kontaktoval, kolik beru za koncert. Ale když jsem mu to nechtěl prozradit, protože jeho agentura ve mně nevzbuzovala důvěru, urazil se a už jsme spolu nebyli v kontaktu,“ svěřil se Nagy. Rozhořčený je i Bouček. „Je to svinstvo. Poškodilo to moje jméno!“

Své zkušenosti s Drobným má i manažer Janis Sidovsky. Tomu Slovák dodnes dluží 199 tisíc korun. „Minulý rok v lednu jsem pořádal koncert Hanky Zagorové v Bratislavě a od té doby jsem od pana Drobného neviděl ani korunu. Hance jsem dal její peníze ze svého a s Drobným se soudím,“ svěřil se Aha! Sidovský.

17.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.