Basikovou odsuzují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Basikovou odsuzují!

Bára Basiková nechápe, co je špatného na tom, čekat miminko v pětačtyřiceti.
Bára Basiková nechápe, co je špatného na tom, čekat miminko v pětačtyřiceti. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Bára Basiková (45) nestačí valit oči! Kvůli svému těhotenství v pokročilém věku čekala od svých nejbližších přítelkyň oporu, ale ty ji jen odsuzují a nechápou, jak může být tak nezodpovědná. Pořídit si dítě ve 45 letech, navíc s mladičkým manželem Petrem Polákem (31).

Zpěvačka Bára Basiková (45) nestačí valit oči! Kvůli svému těhotenství v pokročilém věku čekala od svých nejbližších přítelkyň oporu, ale ty ji jen odsuzují a nechápou, jak může být tak nezodpovědná. Pořídit si dítě ve 45 letech, navíc s mladičkým manželem Petrem Polákem (31).

„Když jsem řekla svým kamarádkám, že čekám miminko, překvapily mě svou reakcí. Jsou v mém věku, ale zestárly mi před očima už před patnácti lety. Nemají žádný životní cíl. Je mi pětačtyřicet, ale myslím a chovám se jako mladší. Věk je jen číslo,“ namlouvala si Basiková v pořadu 18 minut Haliny Pawlowské na zpravodajské televizi Z1. Zatím nezná pohlaví dítěte, ale chtěla by holčičku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.