Sagvan Tofi - Další exekuce! Na Nově mu dokonce obstavili plat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sagvan Tofi - Další exekuce! Na Nově mu dokonce obstavili plat!

Sagvan se řídí přesně podle názvu svého hitu Dávej, ber! Exekutoři si z něj už podruhé udělali dojnou krávu…
Sagvan se řídí přesně podle názvu svého hitu Dávej, ber! Exekutoři si z něj už podruhé udělali dojnou krávu… (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Sagvan Tofi (44), herec a zpěvák, který moderuje končící pořad Novy Přísně tajné, je miláčkem exekutorů! Kdo by také neměl rád člověka, který tak často zásobuje výběrčí pohledávek penězi.

Sagvan Tofi (44), herec a zpěvák, který moderuje končící pořad Novy Přísně tajné, je miláčkem exekutorů! Kdo by také neměl rád člověka, který tak často zásobuje výběrčí pohledávek penězi. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že známý lamač ženských srdcí má na krku už druhou exekuci, kvůli které mu dokonce obstavili plat na Nově!

Jak se lze dozvědět i z výpisu obchodního rejstříku, Tofiho společnost Cameron s.r.o., zabývající se reklamní činností, má potíže s chebským exekutorským úřadem. „Ta exekuce už je zaplacená. Šlo o nějakou pojistku, která se navíc vůbec netýkala mě, ale už jsem to doplatil. I s velkým penále to dělalo přes 20 000 korun,“ svěřil se nám včera Sagvan trochu neochotně.

Není divu. Kdo má exekuční zápis v obchodním rejstříku, ten si může být jist, že nového obchodního partnera nesežene. Sagvan přitom musí vědět, že exekuční příkaz kvůli dluhu pro jistou pardubickou firmu, jež byla před lety společníkem Sagvanova podniku, existuje už od června 2002. Přesto dopustil, aby si veřejně uřízl ostudu.

Divné je i to, že by Sagvan dlužil tak nízkou částku. „Na Nově mu kvůli exekucím obstavili plat, a to prosím bere skoro sto tisíc korun!“ tvrdí náš zdroj, zatímco Nova mlží. „Sagvan Tofi od nás honoráře dostává, podrobnosti ale nejsme oprávněni sdělovat,“ prohlašuje mluvčí televize Michaela Fričová. I »Sagi« zadržení platu odmítá. „Peníze jsem dostal,“ tvrdí nepřesvědčivě. Možná dostal, ale asi ne všechny…

Nedávno deník Aha! zjistil, že Tofi dlužil exekutorům i za dopravní přestupek. Z pětisetkorunové pokuty se pak vyklubala částka přesahující 8000 korun, a jak sám zpěvák naznačil, nemusí to být zdaleka jeho poslední exekuce!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.